f movies Merry Christmas Images download in hd free

Repte aventurer: pedalant sobre rails al Bages

Sorteig obert fins el 10/10/2016 a les 24h

Ecorail - Foto: Mancomunitat del Cardener

Us imagineu pedalejar sobre una via de tren? Doncs el repte aventurer del mes d’octubre donarà la possibilitat a una família d’experimentar-ho. Els diumenges els trens de càrrega que segueixen la línia del transport de la sal s’aturen per deixar pas a unes  plataformes on hi ha dues bicicletes subjectes, l’Ecorail. Amb l’impuls dels pedals podreu recórrer els 8 quilòmetres que separen Callús del Mas de Sant Iscle, gaudint del pla de Bages des d’una altra perspectiva.

Els petits de casa (alçada fins a 140cm) i les persones amb mobilitat reduïda gaudiran sense esforç de les panoràmiques sobre Montserrat pujats al Trempat, un trenet amb capacitat per a 7 persones.

Abans de fer la tornada, es fa una parada al Parc de la Sèquia, on podreu passejar per la vora del canal medieval que us portarà fins el Parc de l’Agulla, on trobareu una gran zona verda amb jocs infantils al costat d’un llac artificial.

Així que famílies, prepareu la càmera de fotos, la GoPro o el mòbil per fer vídeos i fotos, perquè la família que guanyi el Repte Aventurer serà l’encarregada de fer el reportatge d’aquesta sortida de cicloturisme alternatiu!

Com participar al sorteig?Per entrar al sorteig heu de:
Ser subscriptors del YouMeKids i tenir mínim 1 nen amb alçada mínima de 140cm per poder pedalar a l’Ecorail.
– Deixar un comentari sota aquest post abans de la mitjanit del 10/10/2016 explicant perquè us atrau el repte.
– Tenir disponibilitat per anar a pedalar i gaudir de l’ECORAIL (Callús, Bages) el diumenge 16, 23 o 30 d’octubre de 2016.
– Estar disposats a fer un petit reportatge fotogràfic i a ser possible un breu vídeo de l’experiència viscuda
– Enviar-nos una breu ressenya explicant les vivències (fotos i vídeo) abans del 31/10/2016 (veure exemple).

El dia 11/10/2016 publicarem el nom de la família aventurera del YouMeKids!

El guanyador és Javi.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

8 Comentaris Repte aventurer: pedalant sobre rails al Bages

  1. A les nostres filles els encantaria pujar a pedalar, i que carai, a nosaltres també!!

  2. Suar plegats amb un objetiu comú. La mare, el pare i els dos fills gaudirem d´una experiència única si tenim la sort de ser els escollits. Amb l´alçada tots cumplim.

  3. Tengo una nena de 8 años y nos encantaría participar! A toda la familia nos gusta ir en bici y ésta sería una manera diferente y seguramente divertida de pedalear ¡en tren!!

  4. El nostre petit Mario amb tres anys ja anava amb bici de pedals i no deixa d dir que de gran sera ciclista!!! Aquest premi seria una gran il·lusió per ell i com no per la resta de la famíliaaa, els papis i el seu germà gran!

Comments are closed.