Repte Aventurer d’estiu: reporters a la caça d’un moment YMK

Sorteig obert fins el 11/09/2016 a les 24h

Voleu guanyar una estada en una habitació quàdruple a tot luxe al Vilar Rural d’Arnes, al bell mig del Parc Natural dels Ports?

Sí? Doncs només cal que us apunteu al repte aventurer d’estiu! Busquem reporters que vulguin immortalitzar un moment YouMeKids fent un vídeo o una foto durant aquest mes d’agost de 2016. Què dieu, us apunteu al repte?

Què cal fer:
1) Fer-vos subscriptors de YouMeKids (si encara no ho sou)
2) Anar a rastrejar el territori amb:
– Les guies d’excursions amb nens des d’una àrea de pícnic (Cossetània)
– Les propostes de l’espai “Activa’t” de YouMeKids
3) Fer-vos un vídeo divertit o una foto original al lloc/llocs escollit/s.
4) Penjar la foto o vídeo al Facebook de YouMeKids amb els hashtags #RepteAventurerYMK #momentYMK, el nom del lloc i l’enllaç a la pàgina web de YouMeKids amb l’article que fa referència a l’indret que heu triat, o bé l’enllaç a la guia d’excursions amb nens que heu fet servir per conèixer el lloc on us heu fet la foto. Recordeu que heu de fer la foto o el vídeo públic per a que ho puguem veure.

Què cal saber:
Fins a quan es poden penjar fotos/vídeos? fins el 11/09/2016
Amb quantes fotos i vídeos podem participar? Totes les que vulgueu, sempre i quan siguin de llocs diferents i respecteu les condicions del punt 2 i punt 4. Quantes més fotos (de llocs diferents) pengeu, més possibilitats de guanyar tindreu.
Qui guanya? Es farà un sorteig entre totes les fotos i els vídeos penjats al Facebook de YouMeKids que compleixin els requisits esmentats en els punts anteriors.

Quan sabrem si hem guanyat? El nom del guanyador es publicarà l’ 12/09/2016 a sota d’aquest post. El guanyador també rebrà un e-mail.
Hi ha lletra petita? Je, je… la família guanyadora s’ha de comprometre a fer un petit reportatge gràfic de la seva estada al Vilar Rural (amb vídeo i fotos) per ser publicat a l’espai Aventurers de YouMeKids.

Quin és el premi:
La família guanyadora tindrà dret a gaudir de franc d’una nit en una habitació quàdruple en règim d’allotjament i esmorzar al Vilar Rural d’Arnes durant un cap de setmana a triar entre el 15/09/16 i el 31/10/16 o de l’ 1/12/16 al 31/12/16 (excepte el dia de Nadal i cap d’any) o de l’ 1/03/17 al 31/03/17. Oferta no vàlida en festius ni ponts.

Com participar al sorteig?

 La guanyadora és la Vanessa amb la seva foto fent ruta a l’Estany de Banyoles!

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

1 Comentari de Repte Aventurer d’estiu: reporters a la caça d’un moment YMK

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*