El Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma (+6)

En un poble hi havia dos veïns que es feien la vida impossible. Un es deia Carnestoltes i era gras, barroer i pocavergonya. L’altra, la Vella Quaresma, era seca com un pal d’escombra, malcarada i garrepa. Si un netejava, l´altre embrutava; quan un dormia, l´altre cantava. I és que aquells dos veïns eren les persones més diferents que hi havia hagut mai sobre la Terra. I un bon dia, en Carnestoltes va decidir fer-li una broma a la Vella Quaresma, però amb compte… aquí ningú surt ben parat!

Un conte amb dibuixos molt llampants que d’una manera divertida parla de la rivalitat entre aquestes dues figures tan representatives de la cultura i tradicions del nostre país.

El rei Carnestoltes i la Vella quaresma portadaUs agradarà si voleu que els nens entenguin d’una manera senzilla què representen els personatges de la vella Quaresma i el  Carnestoltes.

Autor: Núria Figueras i Adell
Ilustrador: Andrés Cañal
Editorial: La Galera
Pàgines: 24
ISBN: 9788424643508
Any de publicació: 2012
Idioma: català
Edat recomanada: +6 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*