f movies Merry Christmas Images download in hd free

Recepta de Cakepops nadalencs

Cakepops nadalencs en forma de ren i Pare Noel - Foto: YouMeKids

Si aquestes festes voleu sorprendre a familiars i amics amb un berenar o uns postres originals, us proposem fer uns cake pops nadalencs!  Es tracta de fer unes piruletes amb galeta i fruita, i així tenir una alternativa atractiva als dolços.

Què en penseu doncs, de rentar-vos les mans i posar-vos el davantal per fer una piruleta en forma de ren i un altre de Pare Noel de la mà d’Alba Molas?

Alba Molas (Barcelona, 1981), geòloga de professió, mare i rebostera de vocació, va decidir l’abril del 2016, després de tornar a l’aula per convertir el seu hobby en professió, impulsar el seu projecte de tallers de rebosteria ‘Una de Postres’. Té clar que la cuina és una gran eina per potenciar la creativitat, la psicomotricitat fina, el menjar saludable, però també les ciències i les matemàtiques. Des de Reus es mou pel Camp de Tarragona per endolcir (mai més ben dit) l’aprenentatge de nens i adults.

Cake pop en forma de ren

Ingredients (per 1 cake pop)
1 galeta Oreo
50 g de xocolata de cobertura
2 ulls de sucre
1 lacasito vermell
1 galeta salada tipus Pretzel

Materials:
1 pal de brotxeta de 15 cm
1 boci de paper de forn

Temps de preparació: 15 min + 30 min de nevera

Preparació:
Per fer el ren, començarem per fer les seves banyes. Agafem la galeta Pretzel i la trenquem per la meitat. Poseu les dos meitats de la galeta una mica separades sobre el paper de forn.
Claveu la brotxeta a la galeta Oreo, introduint-lo pel farcit de la galeta. Us recomanem deixar la galeta Oreo uns 5 minuts a la nevera abans d’enganxar la brotxeta. Serà més fàcil clavar-ho.
Poseu 50g de xocolata al microones per que es fongui. Banyeu la galeta Oreo amb la xocolata fosa a poc a poc.
Col·loqueu la galeta banyada en xocolata damunt de les dues banyes. Per fer el rostre del ren, cal col·locar els ulls i el nas damunt la galeta. Farem servir el lacasito vermell com a nas.
Ara només cal deixar-ho a nevera uns 25 minuts per a que es refredi la xocolata. I ja estarà llest per ser servit.

Cake pop en forma de Pare Noel

Ingredients (per 1 cake pop)
½ plàtan
1 maduixa
5 g de xocolata de cobertura
2 fideos de xocolata
1 lacasito vermell
1 mininúvol (mashmallow)
½ núvol (mashmellow)

Materials:
1 pal de brotxeta de 15 cm
1 escuradents

Temps de preparació: 15 min

Preparació:
Peleu el plàtan i talleu la part de les fulles de la maduixa. El plàtan es convertirà en el rostre del pare Noel i la maduixa en el barret.
Munteu la brotxeta posant primer el plàtan. Al damunt poseu el núvol gran seguint per la maduixa i finalment el núvol petit.
Poseu 5g de xocolata al microones per que es fongui. Ens servirà de “pegament” per enganxar el lacasito vermell al plàtan fent servir l’escuradents petit. Serà el nas del pare Noel.
Com a ulls farem servir dos fideus de xocolata. I ja està!

Summary
recipe image
Recipe Name
Cakepops nadalencs
Author Name
Published On
Preparation Time

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .