f movies Merry Christmas Images download in hd free

Pudding Diagonal, a l’estil Harry Potter

Barcelona, Barcelonès

Entrada del Pudding Diagonal - Foto: YouMeKids

Què en penseu de fer un cafè al castell de Hogwarts?

Entrar al Pudding Coffee Shop Diagonal és com ser tele-transportat a una pel·lícula de Harry Potter. Només traspassar la porta, un gran barret us recorda que entreu en un món màgic on tot és possible. Des d’un costat el Pi Cabaralla (Whomping Willow en la versió original en anglès) espera pacientment. Les arrels d’aquest arbre estan al castell de Hogwarts. Les banderes de les quatre cases us donen la benvinguda a un espai ple de petits detalls que recorden a les pel·lícules: les fonts, passadissos secrets… I un petit racó amb una gran pissarra on els més menuts poden deixar volar la seva imaginació.

La planta superior us convida a jugar. I és que aquesta cafeteria vol ser un espai de trobada on pares i nens puguin jugar junts. Per això hi ha jocs creatius i didàctics. Una gran taula amb un joc de dames, escacs i joguines de fusta és el centre d’atenció d’una biblioteca plena de llibres antics d’un club anglès.

Steven, el propietari de Pudding Diagonal, ha cuidat cada detall. Els mobles són de fusta massissa, cada element decoratiu és real i té molts anys… alguns fins i tot més d’un centenar. Res és de “cartró-pedra” com diu Steven. I això és justament la clau que fa que, per una estona, grans i petits visquem al món de Harry Potter gaudint de les especialitats de la casa: entrepans molt elaborats, quiches ben gustoses, pastissos casolans per llepar-se els dits i batuts de fruites molt acolorits. Pels nens també hi ha espaguetis i croque-monsieur (la versió francesa dels nostres bikinis).

Trones, un canviador, joguines per a nens i la possibilitat de celebrar festes d’aniversari tematitzades a l’estil Harry Potter fan del Pudding Diagonal un espai idoni per anar amb nens.

I si teniu gossets, esteu de sort: perquè al món de Harry Potter també són benvinguts.

Jocs de taula a la zona de la biblioteca de Pudding Diagonal - Foto: YouMeKids
Jocs de taula a la zona de la biblioteca de Pudding Diagonal – Foto: YouMeKids

Serveis:

Pudding Coffee Shop
Avinguda Diagonal, 515 – Barcelona
Tel. 937 68 98 84 – 692 736 088 (per festes d’aniversari i celebracions)
Horaris: de dilluns a diumenge de 9h a 21h, excepte divendres i dissabte està obert de 9h a 23h.
Preu menú: 9,50€ (amanida, quiche, beguda i cafè); pastissos: 4€; batuts: 3€

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .