f movies Merry Christmas Images download in hd free

Pudding Barcelona: entrem al país meravellós d’Alícia

Barcelona, Barcelonès

Us imagineu aparèixer com per art de màgia al país de les meravelles d’Alícia?

No patiu! No haureu de caure per un forat com la protagonista del llibre de Lewis Carroll (Alícia en el país de les meravelles) per entrar en aquest món de fantasia. Però sí que us sentireu tan petits com ella al costat dels bolets gegants!

I és que al Pudding Coffee Shop, al carrer Pau Claris de Barcelona, sembla que tornem a la infantesa. Un sostre que simula una carpa de circ, cadires i sofàs plens de colors, jocs de construcció, jocs de taula, puzles i contes per llegir converteixen aquest món de fantasia en un lloc ideal per esmorzar o berenar en família.

La carta ofereix pastissos de formatge, de nous i xocolata, de pastanaga, de llimona, muffins i galetes… La tria és difícil, perquè tots tenen una pinta impressionant! Batuts de fruites i quiches arrodoneixen l’oferta, a més d’esmorzars ben complets amb entrepans molt elaborats.

Pudding Barcelona és més que una cafeteria amb encant. És un espai que vol despertar la creativitat i l’esperit curiós dels nens.

Per això, des de la seva obertura el 2012, la Kamela Koughouli, fundadora del local, ha apostat per una combinació d’Eat + play + think (Menja, juga i pensa), incorporant regularment al seu calendari d’activitats tallers d’arquitectura i arqueologia, o sessions d’introducció a l’òpera per a menuts. Tampoc hi falten les festes temàtiques de conte per celebrar aniversaris i altres trobades.

I si teniu gossets, esteu de sort: perquè al país de les meravelles també són benvinguts.

Saló Pudding Pau Claris

Serveis:

Pudding Coffee Shop
Pau Claris, 90 – Barcelona
Tel. 936 701 025
Horaris: de dilluns a diumenge de 9h a 21h, excepte dissabte que està obert de 9h a 22h.
Preu menú: 9,50€ (amanida, quiche, beguda i cafè); pastissos: 4€; batuts: 3€

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .