Àrea de pícnic de la Torre de la Carrova a Amposta

Amposta, Montsià

Àrea de pícnic al peu de la Torre de la Carrova a Amposta - foto: YouMeKids

Si busqueu un lloc de fàcil accés amb el cotxe on trobar una àrea de lleure amb parc infantil i unes taules per fer-hi un picnic, a més d’unes pistes per fer un petit passeig entre camps, apropeu-vos a la torre de la Carrova.

Aquesta antiga torre de vigilància construïda entre els segles XII i XV havia de controlar el trànsit del riu Ebre. Diu la tradició que, antigament, aquesta torre estava unida amb cadenes amb la torre de Campredó, ubicada a l’altra banda del riu. D’aquesta manera s’impedia el pas de les barques riu amunt, una bona estratègia si s’acostaven pirates.

La torre de la Carrova està situada vora les restes d’una antiga vil•la romana (segles I-V d.C.) amb explotacions agrícoles que es poden visitar prèvia petició.

Us agradarà si voleu fer un tomb pels Ullals dels Boscasso, emanacions d’aigua subterrània procedent de les serralades veïnes del Montsià i els Ports ubicades a pocs metres de l’àrea de pícnic o si voleu fer un dinar tranquil després de visitar MónNatura Delta de l’Ebre.

Com arribar-hi:
Arribareu a l’àrea de pícnic de la Torre de la Carrova des d’Amposta per la carretera C-12 en direcció a Tortosa. A uns 2 km d’Amposta entre el km 6 i 7 heu d’agafar el desviament a l’esquerra seguint l’indicador cap a la Torre.

Serveis:

Més informació:
Torre de la Carrova
Carretera C-12, Eix de l’Ebre, Amposta
Tel. 977 70 29 54
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*