Pícnic i agility al Parc Fluvial de Vilanova del Camí

Vilanova del Camí, Anoia

Circuit d'agility al Parc Fluvial de Vilanova del Camí - Foto: YouMeKids

Si sou una família amb un gos com la nostra, de ben segur que el Parc Fluvial de Vilanova del Camí us agradarà. A banda de disposar d’un tram de dos quilòmetres de pista a la vora del riu per fer una volta en bicicleta amb els més menuts o fer un tomb a peu per gaudir dels ànecs que neden a l’estany creat per la reclosa, trobareu un circuit d’agility pels gossos.

El circuit d’obstacles disposa de nou diferents exercicis amb l’objectiu de potenciar l’agilitat i intel·ligència del gos. Encara que no vulgueu ensinistrar el vostre gos en l’esport de l’agility, pot ser una manera diferent de jugar (com en el nostre cas). Penseu que el treball mental és més cansat pels gossos que sortir a córrer una estona. A la zona trobareu un balancí per treballar l’equilibri. També podreu posar a prova la seva destresa salant tanques regulables o saltant pel mig d’una roda. El túnel, una rampa empinada i una passarel·la complementen els obstacles per treballar l’obediència i l’exercici físic. El circuit està tancat, ja que també disposa d’una gran esplanada que serveix de pipi-can. A l’entrada de la zona, hi ha una font amb dues aixetes: una per a humans i un altre per a que els gossos puguin beure.

I si us entra gana, no patiu, que a banda i banda del riu Anoia trobareu unes taules de pícnic per fer un mos. Podreu creuar el riu per una passarel·la de vianants amb una petita illeta al mig on fer una parada per gaudir de l’entorn. Al llarg de tot el passeig fluvial trobareu papereres i bancs. Tant a l’inici com al final del passeig fluvial, hi ha una zona per travessar el riu.

Us agradarà si busqueu un lloc diferent per jugar amb el vostre gos fent un circuit d’agility. A més és un lloc ideal per passejar o fer una volta en bici. També podeu visitar el circuit botànic de Ecovilanova o la muntanya dels nens a la Pobla de Claramunt.

Vistes sobre el Parc Fluvial de Vilanova del camí des de la passarel·la - Foto: YouMeKids
Vistes sobre el Parc Fluvial de Vilanova del Camí des de la passarel·la – Foto: YouMeKids

Com arribar-hi:
Per arribar al Parc Fluvial, cal seguir les indicacions cap al Parc Fluvial (zona esportiva) o el cementiri a l’entrada del nucli de Vilanova del Camí. Si veniu per Igualada, s’ha d’agafar el carrer Igualada que passa a prop de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i continua pel carrer de la Font i el carrer del Camí de Can Titó. Tot seguit, veureu el Pont de Can Titó i el poliesportiu. Podreu deixar el cotxe a la zona d’aparcament al costat del riu (excepte durant els mesos de juny i juliol, que està prohibit per tasques agrícoles).

Serveis: 

Zona de pícnic al Parc Fluvial de Vilanova del Camí - Foto: YouMeKids
Zona de pícnic al Parc Fluvial de Vilanova del Camí – Foto: YouMeKids

Parc Fluvial
Camí de Can Titó, Vilanova del Camí
Tel. 93 805 44 22
Horaris: obert tot l’any (aparcament tancat al juny i juliol)
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*