f movies Merry Christmas Images download in hd free

Picasso, Miró, Gaudí i Pau Casals a mida dels nens

del 19 de febrer al 2 d'abril de 2017

En un moment en que el debat sobre l’educació dels fills està sobre la taula, arriben propostes com les del Cicle de Petits Grans Genis alineades amb el learn by doing i dinàmiques participatives que fan dels nens els protagonistes de l’aprenentatge .

La proposta del Paisatge dels Genis apropa a les famílies els grans mestres com Picasso, Miró, Gaudí i Pau Casals, amb activitats a la mida dels nens.

El cicle va arrencar el passat diumenge 19 de febrer de 2017 amb una visita teatralitzada a la Vil·la Museu Pau Casals a Sant Salvador (El Vendrell). D’una manera molt entretinguda grans i petits van descobrir qui era l’home darrere de la popularització del Cant dels Ocells i com l’esclat de la guerra civil espanyola el va comprometre amb la lluita per la pau. Amb anècdotes es van entrellaçar moments històrics que amplien el bagatge cultural dels nens, fugint del mètodes clàssics d’aprenentatge.

La part més experimental arriba el diumenge 5 de març al Gaudí Centre de Reus, on les famílies podran tocar i experimentar amb materials per tal de descobrir els trucs que feia servir el mestre modernista Gaudí. El diumenge 19 de març, al centre Miró de Mont-roig Miami els nens es podran convertir en artistes per una estona fent un mosaic de colors a l’estil Miró. I finalment, el diumenge 2 d’abril es tanca el cicle a Horta de Sant Joan amb un concurs de dibuixos, seguint les passes de Picasso.

Aquestes quatre activitats es repetiran a la tardor en el marc de l’esdeveniment “Famílies genials”.

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.