Petits grangers a Granja Aventura Park

Viladecavalls, Vallès Occidental

Donant de menjar als cavalls a Granja Aventura Park - foto: YouMeKids

Sabíeu que les cabretes són molt llamineres?

A Granja Aventura Park, a Viladecavalls, ho podreu descobrir vosaltres mateixos. De la mà de la grangera Vera podreu donar civada a les cabretes, que us esperen amb impaciència. I és que aquest espai lúdic-educatiu us convida a passejar entre conills, vaques, cavalls, porcs i gallines adoptats i recuperats de granges convencionals on ja no els volien. Aprendrem com són, què mengen i fins i tot descobrireu alguna curiositat. A l’hort podreu veure les fruites i hortalisses de temporada i participar en el taller per plantar un enciam.

I pels més atrevits, hi ha la zona amb animals exòtics com llangardaixos, serps i tortugues, que podrem tocar. I si a més d’atrevits teniu petitons valents, porteu-los al circuit d’arbres, on podran superar ponts penjats, xarxes i lianes.

I què dieu d’amagar-vos en el castell fet de caixes de verdures? I és que la majoria d’instal·lacions del parc han estat construïdes amb material reciclat i reutilitzat. Des dels corrals fins les zones de joc estan fetes amb pedres, troncs o taules de fusta amb l’objectiu de fer un espai sostenible i integrat a l’entorn.

En dates assenyalades com Pasqua, la Castanyada, Halloween o el Tió, a més de les activitats habituals, hi ha tallers temàtics.

On dinar: l’espai disposa d’una zona de pícnic àmplia amb gronxadors i sorral i una cafeteria on podreu comprar begudes i snacks.

 

Serveis:

Granja Aventura Park
Camí Ral de Suro, Finca Número 2, Viladecavalls
Tel. 930 136 973 / 635 048 965
e-mail: hola@granjaaventurapark.com
Horaris: Dissabtes, diumenges i festius de febrer a mitjans de desembre d’11h a 18h (excepte desembre: d’11h a 17h)
Preu: menors de 2 anys: gratuït; 2 anys o +65: 7,9€; +3 anys: 9,9€.
Edat recomanada: +1 any

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*