Pedraforca Parc Aventura: tirolines i caiguda lliure a la muntanya

Saldes, Berguedà

Pedraforca Aventura parc
Ponts al Pedraforca Parc Aventura - Foto: YouMeKids

Aventures als arbres, podeu viure moltes. Cada vegada trobem més parcs de tirolines on gaudir de les alçades en família, però no hi ha tants envoltats de panoràmiques espectaculars com el Pedraforca Parc Aventura.

Ubicat a aproximadament 1600 metres d’altitud al bel mig del Parc Natural de Cadí-Moixeró, sobre un petit altiplà que fa de mirador amb unes vistes fantàstiques sobre el Pedraforca, l’experiència en alçada té un plus.

Vistes sobre el Pedraforca
Vistes sobre el Pedraforca des del miradora del bosc de la Palomera – foto: YouMeKids

Podreu triar i remenar entre una trentena de jocs que inclouen ponts tibetans, lianes, salts de Tarzàn, passarel·les, xarxes, escales, estreps, i fins i tot una tirolina de més de dos-cents metres de llargada.

I pels més valents i majors de deu anys, hi ha el quickjump, una caiguda lliure des de dotze metres d’alçada. Pura adrenalina!

Però no patiu si porteu nens petitons. El circuit verd és ideal per iniciar els menuts a partir de 3 anys.

On dinar: el parc de tirolines es troba al Bosc de la Palomera on hi ha habilitades barbacoes i taules amb bancs per fer un pícnic. Tots els caps de setmana i festius, el parc d’aventura ofereix un servei de bar amb begudes, cafès, snacks, etc.

Tirolines pedraforca aventura parc
Tirolines al Pedraforca Aventura Parc – foto: YouMeKids

Serveis: aparcament, bar, parc infantil, àrea de pícnic

Més info:
Pedraforca Aventura Parc
Carretera de la Pleta de la Vila, km. 4,1, Saldes
Tel. 616 55 40 39
e-mail: info@pedraforcaparcaventura.com
Horaris: Obert dissabtes i diumenges de setembre a juny. Vacances de setmana santa, juliol i agost obert cada dia. S’obre a les 10h i l’horari de tancament depèn de l’època de l’any.
Preus: de 14€ a 40€ depenent del circuit.
Recomanacions: porteu roba còmoda i sabates esportives
Edat recomanada: +3 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*