Parc de la Llorita: tirolina i tobogan a Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres, Maresme

Àrea recreativa del Parque de la Llorita en Llavaneras - Foto: YouMeKids

Què en penseu de fer un pícnic i mentre feu la sobretaula els nens es diverteixin amb tirolines i tobogans?

A la vora de la riera i sota un gran pinar, trobem l’àrea de pícnic del Parc de la Llorita a Sant Andreu de Llavaneres. A més de ser un lloc encantador a tocar del Parc del Montnegre i el Corredor, és una zona d’esbarjo idònia pels petits. Hi ha una tirolina per “volar”, un tobogan entre els arbres per relliscar i xisclar, un petit rocòdrom i una caseta de fusta perfecta per deixar anar la imaginació.

Les taules de fusta amb bancs estan repartides al llarg de la riera. L’àrea també disposa d’una font que dóna nom al parc. Si travessem el parc per la riera dreta, arribarem a la zona dels eucaliptus. Aprofiteu per anar-hi i descobrir l’olor que fan els xiclets directament de l’arbre!

Us agradarà si voleu apropar-vos al poble de Llavaneres conegut per les diverses cases modernistes i noucentistes construïdes a començament del segle XX pels estiuejants. També podreu gaudir d’un entorn natural de boscos de pins i alzines si feu la ruta que us porta cap al jaciment del poblat neolític dels Rocs de Sant Magí des de la mateixa àrea.

Com arribar-hi:
L’àrea de pícnic del parc de la Llorita es troba al poble de Sant Andreu de Llavaneres al final del Passeig de Jaume Brutau, just en la unió amb l’avinguda del Turó d’en Llull. Podeu aparcar al cotxe a l’aparcament municipal que hi ha al Passeig de Jaume Brutau o a les places de parking que trobareu al mateix passeig i l’avinguda Turró d’en Llull.

Parc de la Llorita - Foto: YouMeKids
Font de la Llorita -Foto: YouMeKids
Parc de la Llorita - Foto: YouMeKids
Tobogan al Parc de la llorita - foto: YouMeKids
Tobogan al Parc de la Llorita - Foto: YouMeKids
Tirolina al Parc de la Llorita - Foto: YouMeKids
El tro del rei! - Foto: YouMeKids
Zona dels eucaliptus - Foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Parc de la Llorita
Av. Turró d’en Llull, Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*