Parc Diver: tirolines a Coma-ruga

Coma-ruga, Baix Penedès

Tirolina de 50 metres de llargada al parc Diver de Coma-ruga - Foto: YouMeKids

Si sou aventurers i no li teniu por a les alçades, heu d’anar al parc lúdic Diver. En aquest bosc d’aventura podeu saltar d’arbre en arbre passant per dotze jocs de tirolines, passarel•les, lianes, ponts de cordes, gronxadors i xarxes a pocs metres de la platja de Sant Salvador.  N’hi ha per totes les edats: així que, pares i mares, vosaltres també podeu fer de spiderman… Depenent de l’habilitat es triga entre 20 i 30 minuts en fer cada circuit.

Al circuit infantil (4 a 7 anys), just al costat del mar i aproximadament a 1,2 metres d’alçada, els nens han d’anar acompanyats d’un adult. El més petits de casa podran posar a prova les seves habilitats passant per túnels, gronxadors, un telesquí i diferents tirolines. A partir dels 7 anys i a 1,25 m d’alçada es pot accedir a tres circuits: el Blau I està a uns tres metres de terra i està adaptat per a persones amb discapacitat. Entre els 12 jocs hi ha 2 tirolines i un circuit amb monopatí. El Blau II a aproximadament 5 metres de terra repta als valents a passar per uns quants ponts (dels quals un amb trampa!).

I pels que no tenen cap por a les alçades, hi ha el circuit vermell a 9 metres d’alçada amb tirolina final de 50 metres de llargada. Arribats a dalt, la vista panoràmica és fantàstica. Si teniu sort, us topareu amb una de les cotorres que no paren de xerrar.

Pels que prefereixen mirar-s’ho tocant de peus a terra, s’ha habilitat un “xiringuito” de platja, La Canya, per fer el vermut.

Circuit de monopatí al parc lúdic Diver - foto: YouMeKids
Circuit de monopatí al parc lúdic Diver – foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Parc Lúdic Diver
Av. Palfuriana, 104 – Coma-Ruga
Tel. 677 42 86 25 o 607 37 90 50
E-mail: info@diver.cat
Horaris: Dissabtes i diumenges de març a novembre. Vacances escolars (setmana santa i juliol-agost) obert cada dia. Veure taula d’horaris aquí.
Preus: Infantil: 7€; Blau I: 10€; Balu Ii: 12€; Blau I + Blau II: 18€; Blau I + Blau II + Vermell: 23€. Les persones amb mobilitat reduïda per discapacitat poden realitzar amb reserva prèvia per poder adaptar l’equipament les tirolines finals dels circuïts Blau 1 i Blau 2 per 15€.
Recomanacions: porteu roba i calçat esportiu i el cabell recollit. No es poden fer els circuits amb xancles o calçat que no vagi lligat al peu.
Observacions: s’ofereix l’opció de fer festes d’aniversari al recinte amb lloguer de pèrgola i/o aula amb taules per fer el berenar.
Edat recomanada: +4 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*