f movies Merry Christmas Images download in hd free

Fem un ou de Pasqua amb pinces

Què en penseu de fer un ou de Pasqua ben original per reglar junt amb la mona? Només us cal una pinça d’estendre roba i feltre per sorprendre a amics i família el dia de la mona amb un pollet que surt de l’ou!

Material
Feltre de color blanc, blau i taronja
1 pinça de fusta
Plantilla de l’ou i pollet (descarregar)

Instruccions
Descarregueu-vos la plantilla de l’ou i el pollet i retalleu les diferents parts.
Feu servir els models retallats com a plantilla per dibuixar l’ou i el pollet al feltre i retalleu-ho.
Enganxeu la panxa, els ulls i el bec del pollet al cos del pollet amb cola (o pistola de silicona). Agafeu un retolador negre i dibuixeu la nineta dels ulls del pollet.

Quan tingueu el pollet fet, cal que l’enganxeu per dintre a la part inferior de l’ou. Ara ja teniu el pollet que surt de l’ou!
Amb cura l’heu d’enganxar a la part inferior de la pinça. Quan estigui ben enganxat, agafeu la part superior de l’ou i enganxeu-lo a la part de dalt de la pinça de tal forma que l’ou quedi tancat quan la pinça estigui tancada.

IMPORTANT: la part superior de l’ou només s’ha d’enganxar per les puntes de la pinça, perquè l’ou es pugui obrir i tancar bé (veure vídeo).

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.