f movies Merry Christmas Images download in hd free

Open Camp: primer parc temàtic de l’esport a Europa

Barcelona, Barcelonès

Compte enrere per la cursa de 110 metres tanques a Open Camp - Foto: YouMeKids

Què en penseu de convertir-vos en pilot de moto GP per una estona? O preferiu superar el repte d’encistellar 12 pilotes de bàsquet en un minut per ser l’MVP?

A Open Camp, el primer parc temàtic de l’esport a Europa, ubicat a l’Estadi Olímpic dels jocs del ’92, podem viure en família una vintena d’experiències esportives com si fóssim esportistes d’elit. Ja sigui corrent els 110 metres tanques o en una cadira paralímpica de curses, experimentareu la impressionant sensació d’estar al mig de la pista sentint el compte enrere que ressona per tot l’estadi.

Pujar al ring i proclamar-te campió de boxa després d’haver suat la samarreta és tota una proesa. L’adrenalina puja a mil amb cada revolt que agafem amb la moto GP. A la zona dedicada al futbol descobrim que fer de porter no és tan senzill. Es necessiten més que bons reflexos. I si el que volem és posar a prova la nostra punteria, podem tirar a l’arc o intentar donar a la diana amb el rifle làser. La competició arriba al seu punt àlgid amb el repte del bàsquet. Serem capaços de llençar 12 pilotes i sumar el màxim de punts en un minut?

I no deixeu de visitar la zona reservada a la premsa. Aquí podreu deixar-vos anar i cridar “goool” tan fort com pugueu. Una sensació d’alliberament total!

Si plou o fa fred no patiu, que a més de poder visitar el Museu Olímpic, on descobrireu un munt de joies de l’esport, moltes de les experiències són indoor.

Una sortida saludable i divertida per competir i fer pinya en família!

Serveis:

Open Camp Barcelona
Passeig Olímpic, 17-19 – Barcelona
Tel. 902 07 07 53
e-mail: info@opencamp.info
Horaris: Hivern: dijous a diumenge de 10:00 a 18:00; Resta de l’any: dilluns a diumenge de 10:00 a 19:00.
Preu: 0-4 anys: gratuït; 5 a 11 anys i +65 anys: 15€; 12 a 64 anys: 20€;
Edat recomanada: +6 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .