On anar amb gos i nens a Catalunya?

Si sou una família amb gos com la nostra, esteu de sort! Estem rastrejant el territori per vosaltres per trobar llocs on anar junts amb el vostre pelut.

Fer senderisme o anar a fer un pícnic  en família acompanyats del gos és fàcil. La gran majoria dels itineraris que us proposem a YouMeKids són aptes per anar amb nens i amb la vostra mascota de quatre potes. Trobareu paratges preciosos per passejar i gaudir en família. Tot i així, en cas de que les mascotes no siguin admeses, ho informem a l’apartat de serveis i informació de la ruta, ja que a Catalunya la normativa depèn de ordenança municipal de cada municipi.

Però la cosa es complica quan volem dinar a un restaurant (que no sigui a la terrassa) o fer alguna activitat d’aventura original amb els nens i el gos.

Amb aquest mapa interactiu, trobareu llocs xulos on gaudir la família al complet (mascota inclosa)! Parcs de tirolines, trineus, activitats d’enoturisme familiars, restaurants… un munt d’indrets on el gos és benvingut, sempre i quan sigui educat!

El mapa creix dia a dia. Anirem afegint més llocs a mesura que els anem visitant!

Hem de ser conscients que no a tothom li agraden els animals. Si el nostre gos és sociable amb persones i animals, no salta damunt de les persones, s’asseu i es queda quiet quan li demanem i pot estar una estona tranquil al nostre costat mentre dinem o juguem, ho tenim gairebé tot guanyat!

Recordeu que tot i que cada vegada és més habitual trobar establiments on acceptin gossos, encara hi ha molt per fer. Depèn de nosaltres que la gent entengui que els nostres amics de quatre potes són un més de la família. Per això si respectem unes normes de bona convivència, garantim l’éxit de la sortida: portem el gos lligat quan hi ha altres persones o animals al voltant. Recollim les deposicions i no el deixem bordar en llocs on pugui incomodar a altra gent.

I ara només cal gaudir d’un bona sortida en família amb els nens i el gos!

 

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

6 Comentaris On anar amb gos i nens a Catalunya?

 1. Hem passat uns dies a Santa pau. Hem anat amb tres gossos de mes de 30kg. Hem estat a can Pere petit, hem pujat amb carruatge i trenet sense problema, hem visitat La fageda d’en Jordà i els.volcans. I hem dinat a can bastans suuuperbe amb un menú molt bo i assequible per grans i un altre per infants. Molt recomenable.

  • Hola Maria,
   Moltes gràcies per compartir aquest llocs amb nosaltres i la resta de lectors! Així entre tots anem trobant llocs ideals per anar amb els nostres peluts!

 2. Jo no tinc nens, però si tinc gos. Comencem amb el món de les rutes…i ens interessa, ja que la majoria que és apte per nens, és apte per no esportistes.
  Així que trobo genial que pengeu informació al respecte!

  • Hola Carla,
   Encantats de que ens segueixis! com que nosaltres tenim una goseta molt aventurera anem explorant el territori ideal per anar amb la canalla i un gos! Així que benvinguda a la colla YouMeKids!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*