Noms Robats (+9)

"Noms Robats" - Ilustració: Josep Antoni Tàssies

Relat dur de la soledat d’un nen a qui els companys de classe li fan el buit, li amaguen la roba i el fan sentir rebutjat, perseguit i incomprès.

Les il·lustracions de contorns durs i colors foscos reforcen les emocions d’inseguretat, angoixa i soledat. El fet que els personatges portin una mateixa indumentària o tinguin el rostre en forma de poma, encara enforteix més la sensació d’aïllament del protagonista.

Amb un tó poètic, però contundent l’autor ens posa en la pell d’un nen que pateix assajament escolar. En cap moment es tracta de despertar compassió, sinó de obrir els ulls del lector buscant la seva complicitat per a que no s’amagui rere la cuirassa de la indiferència.

noms robats portadaUs agradarà si busqueu un relat curt però clar que tracti la temàtica de l’assetjament escolar sense parlar de bons ni dolents, sinó de la possibilitat de formar part de la solució al problema.

Autor i ilustrador: Josep Antoni Tàssies
Editorial: Cruïlla / Grupo SM
Pàgines: 32
ISBN: 9788466126984 / 9788467541151
Any de publicació: 2010
Idioma: català, castellà
Edat recomanada: +9 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*