El nan casteller: un joc de construcció castellera (+3)

Jugant al Nan Casteller - Foto: Marede3

El nan casteller és un joc de construcció que es diferencia de la resta perquè construïm a base d’abraçades i està vinculat a la tradició catalana dels castells.

Les formes rectes i anguloses de les figures faciliten el joc als més petits mentre que el repte de recrear les torres humanes més altes pot motivar als més grans. Cada casteller té un braç més alçat que l’altre, el que dóna molt joc a l’hora de formar construccions. A més, això fa que cal pensar i ser hàbil quan encaixem les peces. Potser cal recórrer a la tècnica que s’utilitza en els troncs reals dels castells per mantenir l’estabilitat. Al cap i a la fi, estem fent castells, oi?

La caixa bàsica compta amb 37 figures iguals sense gènere definit, 2 acotxadors i 1 enxaneta. No hi ha un mètode específic per encaixar-les. És un joc lliure, sense instruccions i evolutiu on cal combinar la creativitat, l’estratègia i l’equilibri per fer torres fortes i altes, replicant els models reals dels castells que existeixen. Però els blocs també es presten a crear una infinitat de formes, fomentant així la imaginació de qui juga i la pisicomotricitat fina.

És un joc on totes les edats poden interactuar. A més, es pot jugar en solitari, en família o amb amics i com més peces tinguem més podrem fer. A part disposen d’una gamma d’altres productes com El nan casteller House (per fer de petits arquitectes), El nan casteller blocks (blocs de figures geomètriques per a nens petits ) i El nan casteller Stickers per vestir i decorar les figures.

nan-casteller-joc-de-40-pecesUs agradarà si busqueu un joc de construcció de fusta per explorar la creativitat, la imaginació i la destresa amb tradició catalana.

El Nan Castller
Edat recomanada: +3 anys
Nombre de jugadors: +1
Durada: +20 minuts

Comprar a Amazon

 

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*