Nadal amb nens: 5 experiències màgiques per viure i recordar

Per gaudir d’un ambient de somnis i il·lusions nadalenc no sempre cal gastar molt o omplir carros amb regals.

Us proposem cinc experiències que de ben segur deixaran un record molt especial d’aquest Nadal.

1 Entrem d’amagats a la fàbrica de joguines dels Reis Mags (Barcelona)

Sabíeu que la fàbrica i el magatzem de joguines dels Reis Mags està a Barcelona?  Què en penseu d’entrar d’amagatotis? Entre rialles i secrets, música i balls, els treballadors que hi queden us convidaran a entrar per la porta secreta.

Passant per una muntanya de cartes antigues, veureu com treballen els follets per classificar totes les cartes a l’oficina de correus màgica. També descobrireu les sorpreses que s’amaguen entre les muntanyes de paquets del magatzem de regals i observareu tot el que passa dins de la fàbrica a través del gran finestral principal, il·luminat amb colors, rere el qual els follets treballen per tenir-ho tot a punt per a la nit més màgica.

Una experiència per no oblidar mai!

On: Fabra i Coats, Carrer de Sant Adrià, 20 – Barcelona
Quan: 28, 29 i 30 de desembre de 2016 i 2, 3 i 4 de gener de 2017 de 18.00 a 21.00 h
Preu: gratuït. (No cal reserva prèvia)
Informació: 93 291 88 93

Més info

2Passegem entre llums nadalenques dalinianes (Figueres)

Sabíeu que a Figueres per aquestes dates es fon l’univers dalinià amb la màgia del Nadal?

I és que quan arriba Nadal, la Nadalina, la nina del Museu del Joguet, s’escapa de la seva vitrina i surt al carrer. Us vol acompanyar perquè pugueu veure plegats les lluminàries que engalanen la ciutat. Amb ella descobrireu el significat d’aquest enllumenat figuerenc tan especial inspirat en les felicitacions nadalenques que va il·lustrar Salvador Dalí.

Les sorpreses i la diversió hi són assegurades. I atenció! Si veieu fum, potser és que en Fumera és a prop!

On: La ruta guiada s’inicia al Museu del Joguet de Catalunya, Carrer Sant Pere 1 – Figueres
Quan: 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2016; 2, 3 i 4 de gener de 2017 a les 17.45 h
Preu: Gratuït (Places limitades, imprescindible inscripció prèvia)
Informació i reserves: 972 503 155 o turisme@figueres.org

Més info

+3 anysVisitem la caseta del somnis (Barcelona)

Sabíeu que hi ha uns guardians dels somnis? I si els anem a visitar per veure quins desitjos tenim pel 2017?

I és que la casa vella de fusta amaga un misteri que només podreu veure els afortunats que us decidiu a entrar-hi. Hi trobareu uns personatges silenciosos, curiosos i estranys, que us acompanyaran en la vostra visita. Són els conservadors dels somnis, els guardians dels desitjos, els transmissors de les il·lusions nadalenques. Us tenen reservades moltes sorpreses. Us atreviu a entrar?

On: Plaça Catalunya – Barcelona
Quan: 22 de desembre i 1 de gener de 2017 de 17:00h a 20:00h. 31 de desembre, d’11:00h a 14:00h i, de 16:00h a 18:00h. La resta de dies fins el 4 de gener de 2017 de d’11:00h a 14:00h i, de 16:00h a 20:00h. 25 i 26 de desembre tancat.
Preu: gratuït (no cal reserva prèvia)

Més info

4 Anem a la recerca d’un pessebre amagat (Sant Gregori)

Què en penseu d’anar a la recerca d’un pessebre amagat entre arbres i més d’un centenar de monuments catalans en miniatura fets amb suro?

A Can Roseta, un parc escultòric de més de 800 metres quadrats en plena vall de Llémena, trobareu amagades 9 escenes del pessebre tradicional, a més de 22 oficis. Sereu capaços de trobar el forjador, les puntaires, el fotògraf, el flequer, el matalasser i el xocolater?

Una escapada per gaudir dels monuments de Catalunya d’una forma original en plena natura!

On: Can Roseta, Diseminado Afores, 81, – Sant Gregori
Quan: fins el 5 de febrer d’11 a 13 h i 16/17h a 18h, incloent-hi els festius
Preu: la voluntat o 2€/persona per a grups
Informació: 972 428 347 / 972 429 779

+5Juguem al bosc encantat del Sitjar (Sant Andreu de Gurb)

Què en penseu d’anar a la recerca de follets i bruixes bones i fer un desig per l’any nou?
Endinseu-vos en un bosc encantat i deixeu-vos sorprendre per les figures tallades en fusta de follets, dracs exòtics i nius d’ocell amb forma de tetera. Tot resseguint el torrent del Puig per petits senders de ribera, travessareu passeres de fusta i us entretindreu a llegir els cartells amb els noms dels arbres que anireu trobant. Mireu el drac de la palmera! És enorme… i heu vist els follets? I si els hi demanem un desig?

On: Bosc encantat del Sitjar – Sant Andreu de Gurb
Com arribar-hi:
Accedireu a l’àrea d’esbarjo del Bosc Encantat del Sitjar i el Puig tot agafant el desviament cap a la parròquia de Sant Andreu de Gurb, entre els punts quilomètrics 3 i 4 de la BV-4601 de Gurb a Sant Bartomeu del Grau. Si aneu en direcció a Sant Bartomeu del Grau, trobareu el desviament a l’esquerra, a uns 300 metres després del camp de futbol. Agafeu aquest camí asfaltat fins a arribar a un encreuament de camins. En aquest punt heu de seguir pel camí de la dreta en direcció a l’aparcament de la parròquia. Uns 800 metres més endavant trobareu l’entrada del Bosc encantat.

Sobre Barbara Vastenavond 510 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*