f movies Merry Christmas Images download in hd free

Nabibi Vital Cooking a Barcelona

Barcelona, Barcelonès

Foto: Nabibi Vital Cooking

Què en penseu d’anar a un restaurant on per una vegada el menú infantil no sigui el típic plat de macarrons, patates i carn arrebossada?

En canvi hi ha espaguetis de quinoa i arròs amb salsa siciliana amb albergínia i tomàquet, sopa de pastanaga amb llavors de sèsam, una hamburguesa de vedella eco amb patates rostides, entre d’altres moltes coses ben gustoses. I, no ens oblidem de les postres: pastissos casolans per llepar-se els dits. El nostre preferit: el de xocolata!

I és que menjar al restaurant Nabibi al Poblenou de Barcelona és una aventura pel paladar. I gràcies al Foodiekids, un menú de mitja ració, els nens poden triar qualsevol plat de la carta.

La Helena Munín, propietària del local, ho té clar: no hi ha diferències entre nens i adults. Som el que mengem. Per això ha apostat per una cuina 100% orgànica amb productes naturals, frescos, de temporada, biològics i de proximitat. I a més, sense oblidar-se de persones amb intoleràncies al gluten o la lactosa. A la carta, sempre trobaran uns plats aptes per a ells, igual que per a vegetarians i vegans.

Però Nabibi no només és un lloc on gaudir de la bona cuina saludable, és un espai acollidor pensat en detall per als menuts.

Al menjador hi ha una pila a mida dels nens, perquè es puguin rentar les mans abans de seure a taula. Una calaixera amaga un munt de sorpreses: joguines per passar l’estona, colors per pintar i llibres il·lustrats per imaginar. Trones i un canviador completen la llista per convertir el Nabibi en un restaurant ideal per anar amb criatures.

Nabibi també és un local pet friendly on els gossos educats són benvinguts. Sempre troben un bol amb aigua fresca, per si tenen set mentre fan companyia als seus amos.

Racó infantil al restaurant Nabibi Vital Cooking del Poblenou - Foto: Nabibi
Racó infantil al restaurant Nabibi Vital Cooking del Poblenou – Foto: Nabibi

Serveis:

Més informació:
Nabibi Vital Cooking
Carrer de Marià Aguiló, 61, Barcelona
Tel. 931 791 757
E-mail: info@nabibivitalcooking.com
Horari: Dilluns a dijous de 9h a 20h, divendres de 9h a 23h,
dissabte de 10h a 23 h, diumenge de 10 a 20h
Preu menú: feiners entre 7,95€ i 12,95€; Foodiekids: 5,95€;
Cap de setmana: 17,90€

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .