La muntanya màgica: tobogans gegants al Parc de Diagonal Mar

Barcelona, Barcelonès

Tobogans gegants al Parc de Diagonal Mar - Foto: YouMeKids

Si el que voleu és descarregar una mica d’adrenalina, aneu a la muntanya màgica del Parc de Diagonal Mar a Barcelona.

En un petit turonet al mig d’aquest gran parc al barri de Poblenou, trobareu quatre tobogans gegants de mides i inclinacions diferents per deixar-vos lliscar a tota velocitat. Això si: porteu un tros de cartó, una manta o un pareo per anar més ràpids!

El somriure dels nens i els crits dels adults ho diuen tot: no cal gaire cosa per passar una bona estona!

Al voltant dels tobogans hi ha una gran zona de bancs de formigó que emulen les onades del mar. És un bon lloc per descansar i recuperar forces. A més dels tobogans, trobareu un gran llac al mig del parc, amb una passarel·la elevada sobre l’aigua i una gran estructura tubular elevada que avança per tot el parc com una gran aranya. És per on passa l’aigua freàtica que rega els jardins, una manera de gestionar de forma sostenible l’aigua.

El parc també disposa d’una zona de jocs.

Com arribar-hi:
La manera més fàcil d’arribar a la muntanya màgica és accedint al parc per l’entrada del Passeig del Taulat. Des d’aquí us heu de dirigir al llac i fer servir la passarel·la de fusta que us portarà cap a la banda esquerra del parc. Quan s’acaba la passarel·la, heu de continuar pel sender en direcció d’un turonet. Voregeu-lo per l’esquerra i arribareu a la muntanya màgica.

La zona de jocs es troba a l’altra banda del carrer davant de l’entrada del parc pel Passeig del Taulat.

tobogans gegants diiagonal mar barcelona1
Muntanya màgica – foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Parc de Diagonal Mar
c/ Llull, 362, Barcelona
Horaris: Desembre, gener i febrer: de 10h a 18h; Març i novembre: de 10h a 19h; Abril i octubre: 10h a 20h; maig a setembre: 10h a 21h.
Preu: gratuït
Edat recomanada: +1 any (acompanyat d’un adult)

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

2 Comentaris La muntanya màgica: tobogans gegants al Parc de Diagonal Mar

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*