MónNatura Delta: la visita dels menuts

Amposta, Montsià

Mirador 360º a MónNatura Delta - Foto: Marede3

Sabeu perquè els flamencs són roses? O que les anguiles són femelles si neixen en aigües dolces i que els mascles provenen d’aigua salada? I sabeu com es fa la sal?

Al MónNatura Delta de l’Ebre aprendreu un munt de coses sobre l’espai natural del Delta. És tracta d’observar, entendre i estimar el Delta.

Mitjançant l’Espai Delta, descobrim els orígens i l’essència del Delta i la seva evolució a través del temps fins als nostres dies, i qui viu i com viu. Amb l’audiovisual podrem observar com el territori canvia amb les estacions i fins i tot sentirem a la nostra pell les sensacions de cada estació. La cirereta del pastís la trobem al mirador 360° que està situat al punt més alt de la llacuna de la Tancada. Amb telescopis observarem els flamencs, el bernat pescaire, i algun ocell més que passi per davant nostre. Aquest punt de la visita us deixarà a tots meravellats per la seva bellesa i sobretot la gran experiència d’observació.

La vista encara s’anima més, amb la història del famós pirata del Delta, Xeic Tu Xic Mano. Així entendrem perquè es produeix la sal al Delta i de quina manera.

I no marxarem de MónNatura sense haver posat a prova la nostra destresa amb la perxa intentant moure la pontona (una barca de perxar antiga del Delta de l’Ebre) o tirant el rall, una art de pesca molt antiga al Delta… tot una aventura!

On dinar:
MónNatura disposa d’una zona de pícnic amb taules i bancs.

barques de perxar monnatura delta
Barques de perxar a MónNatura Delta – foto: Marede3

Serveis:

MónNatura Delta de l’Ebre
Carretera del Poble Nou del Delta a les Salines – Amposta
Tel. 977 053 801
E-mail: info@monnaturadelta.com
Horaris: dissabtes i diumenges a les 10:30h. Del 15 de juny al 15 de setembre: cada dia a les 10:30h. Imprescindible fer reserva prèvia
Preu: +13 anys: 10€; nens de 5 a 12 anys: 5€
Edat recomanada: 5 a 12 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*