f movies Merry Christmas Images download in hd free

Mas de la Cuixota: el Delta tradicional per a famílies intrèpides

Amposta, Montsià

Mirador de la llacuna de l'Encanyissada - Foto: Marede3

Si voleu gaudir de l’entorn del Delta de l’Ebre amb els cinc sentits, Lo Mas de la Cuixota és el lloc ideal. Si us penseu que només es poden observar les reserves naturals, els ocells i el paisatge, aneu ben errats.

Al Delta de l’Ebre podem fer tot tipus d’activitats tradicionals. A finals dels anys vuitanta, en Lluís i l’Elisabet van decidir recuperar les activitats tradicionals del Delta com l’ús de la perxa per navegar o la celebració de la plantada i sega d’arròs. Des de llavors us conviden a fer-ne un tast a Lo Mas de la Cuixota.

Però també podeu recórrer l’Encanyissada a cop de pedal. Amb el bici-car tots els membres de la família podreu pedalar a la vegada i recorre els carrils bici al voltant de la llacuna fent parada als diferents miradors. Podreu observar sense ser observats tota la natura que us envolta. I si us heu deixat els binocles, no patiu, que a Mas de la Cuixota us en poden llogar un parell!

Que voleu més emocions? Cap problema! Proveu de perxar en família. Sembla una tasca fàcil, però la destresa juntament amb el repartiment de pes és clau per avançar. Una aventura completa, mentre els ànecs i oques neden al vostre voltant. A mig camí trobareu una granja amb rucs.

L’aventura amb un toc tradicional està garantida!

On dinar:
Si us agrada fer un pícnic, hi ha una zona de lleure molt gran al Mas de la Cuixota, amb zona de jocs, taules, un petit bar i serveis. Però si voleu tastar els plats típics del Delta, aprofiteu per dinar al restaurant l’Estany Cas de Fusta.

També hi ha una zona de serveis per autocaravanes amb zona d’estacionament gratuït, servei d’aigua, wifi, serveis, àrea de jocs infantil i venda de butà.

Perxant a Mas de la Cuixota - Foto: Marede3
Perxant a Mas de la Cuixota – Foto: Marede3

Serveis:

Més informació:
Lo Mas de la Cuixota
Partida de l’Encanyissada – Amposta
Tel. 977 261 294 / 977 261 026 / 659 194 034
E-mail: info@restaurantestany.com
Horaris: Caps de setmana i durant els mesos de juliol a setembre, obert de 9:30 a 23:00.
Preus: lloguer de bicicletes a partir de 2,4€/h; Barques de perxar (1h): majors de 10 anys 4,75€, nens fins a 10 anys. 2€; bicicar: a partir de 7€ (30 min); cars a pedals (1h): 8€.
Observacions: es recomana fer reserva prèvia

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website