f movies Merry Christmas Images download in hd free

Marc de fotos amb trencadís a l’estil Gaudí

Marc de fotos amb tècnica trencadís - Foto. YouMeKids

Si busqueu un regal original inspirat en els grans artistes catalans, què en penseu de fer un marc de fotos seguint la tècnica del trencadís que feia servir Gaudí o Jujol?

Tal com va fer Gaudí al conegut llangardaix del Parc Güell, farem un mosaic amb trossos irregulars amb colors molt vius per decorar el nostre marc de fotos. Substituirem les rajoles de ceràmica que feien servir els artistes modernistes per pasta de canelons pintada amb pintura.

El resultat serà un marc curiós i molt bufó!

Manualitat inspirada en el taller del Gaudí Centre Reus en el marc del Cicle de Petits Genis.

Material
8 fulles de pasta de canelons
1 Cartolina negra A4
Cartó (d’una capsa)
Pintures
Cola
1 foto de mida 10 cm x 15 cm

Instruccions
Pinteu una cara de les fulles de pasta de canelons amb pintura. Pinteu cada fulla d’un color diferent i deixeu-les assecar.

Dibuixeu un rectangle de 21 cm x 16 cm al cartó. Després feu un segon rectangle dins deixant 3 cm a cada banda (us quedarà un rectangle de 15 cm x 10 cm al centre). Retalleu-lo per les línies per obtenir la base del marc de fotos.

Dibuixeu un tercer rectangle de 20 cm x 4 cm, retalleu-lo també i pinteu-lo amb pintura negra per les dues bandes. Servirà com a suport per posar el marc dret.

Quan la pintura de les fulles de canelons estigui assecada, podeu començar a trencar les fulles en trossets irregulars per enganxar-les amb cola al cartó per crear el mosaic de colors.

Quan tingueu el mosaic fet, dibuixeu un rectangle de 21 cm x 16 cm a la carolina negra. Una vegada retallat, enganxeu-lo a la part de darrere del marc de fotos. Per poder introduir la foto fàcilment (i canviar-la posteriorment), no poseu cola a la part de dalt del marc, ni tampoc a les vores internes del marc.

Amb la foto al lloc, cal enganxar el suport del marc en forma de triangle a la part baixa de darrere del marc (veure vídeo).

I ara, només cal embolicar el marc i sorprendre a algú!

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.