f movies Merry Christmas Images download in hd free

Llibreria infantil Luz de Lula: llibres per inspirar petits artistes

Barcelona, Barcelonès,

Foto: Luz de Lula

La Dolors Rodríguez Toledo, amb els seus fills ja crescuts, va deixar l’any 2012 el món de la moda per apostar per un projecte molt personal: Luz de Lula. Feia molts anys que somniava en obrir una llibreria, fins que als seus 50 anys va decidir arriscar-se i fer-hi alguna cosa.

Secció 'handmade' de la llibreria Luz de Lula - Foto: Luz de Lula
Secció ‘handmade’ de la llibreria Luz de Lula – Foto: Luz de Lula

“Un llibre és un tresor: són històries amb missatges que transmeten emocions i que potser en algun moment poden ajudar al petit lector.”

– Dolors Rodríguez Toledo, fundadora de Luz de Lula

Entrar en aquesta llibreria és gaudir d’un espai decorat amb molt de gust, ple de petits detalls que evoquen el món imaginari dels llibres infantils. Per a aquesta llibretera, “un llibre és un tresor: són històries amb missatges que transmeten emocions i que potser en algun moment poden ajudar al petit lector.” A la Dolors li criden molt l’atenció totes les arts plàstiques, i els contes són molt rics en això. Són contes ben fets, amb grans il·lustracions que animen als nens a llegir:  “M’agrada veure petits lectors que algun dia poden ser grans lectors”.

Però a Luz de Lula no només venen llibres, actuen de centre cultural. La seva faceta més artesana fa possible oferir setmanalment tallers creatius amb material reciclat per a nens, a més de tallers de lectura i conta-contes en un espai acollidor amb tauletes i cadiretes a la mida dels menuts. La botiga està plena de titelles, diademes decorades amb feltre, bossetes de berenar i mòbils decoratius fets a mà per la Dolors. És la secció handmade de la botiga, on no només podeu comprar el que trobeu a la botiga, sinó que podeu fer els vostres encàrrecs de regals originals.

I pels que volen un aniversari diferent, Luz de Lula ofereix festes creatives en petit comitè, centrades en un taller de manualitats en bona companyia.

Luz de Lula
Llibres per a nens de 0 a 14 anys
C/Ramon y Cajal, 158 – Barcelona
Tel. 932 19 05 38
e-mail: luzdelula@gmail.com


.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .