Lleó contra conill (+5)

Lleó contra conill - Foto: Los cuentos de Bastian

A l’Àfrica hi ha un lleó dolent, dolent que tracta malament tots els animals… Fins que un dia se’n cansen i publiquen un anunci per demanar ajuda.

Un dels que respon és un conill i, encara que ningú no creu que pugui fer res per aturar el lleó, ell demostrarà que més val traça que força! Aquest intel·ligent animal fa servir altres tècniques diferents a la força per burlar al lleó. I ho aconsegueix amb èxit i gran sentit de l’humor.

Personalment m’agrada Lleó contra conill, perquè és un primer llibre que permet treballar a casa i a l’escola els problemes d’assajament infantil d’una manera desenfadada. Les il·lustracions son molt divertides, apropant-se al còmic, facilitant així el tractament de la temàtica.

Lleó contra conill - Foto: BaulaT’agradarà si busques una lectura senzilla en lletra manuscrita per a primers lectors amb una aventura divertida amb moralitat final, on preval l’enginy dels personatges més petits.

Autor: Alex Latimer, autor i il·lustrador
Editorial: Baula. Col·lecció Ala Delata
Pàgines: 40
ISBN: 978-84-479-3030-2
Idioma: Català i Castellà
Any de publicació: 2015

Sobre Carme Gonzalez 5 Articles
Narradora amb els peus i el cor a Tarragona. Pertany al col·lectiu Entret(r)es! Gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*