Lili (+4)

“Una vegada en un poblet, hi vivia una nena normal que es deia Lili. Bé, era normal tret de per una cosa… La Lili tenia els cabells VERMELLS com el FOC. D’un vermell tan encès que cremaven tot el que tocaven…”

Així comença aquest àlbum il·lustrat que ens ajuda a descobrir que tots tenim alguna cosa que ens fa especial. La Lili és diferent a la resta de nens i la seva diferència, del tot assumida per la seva família, no ho és per a la resta de gent. Els seus cabells vermells provoquen rebuig al seu voltant: li costa fer amics i poc a poc aprèn a jugar sola i acceptar-se a si mateixa. Arribarà un dia que la seva diferència serà de gran ajut per la resta de la gent.

L’autora de Lili, una jove il·lustradora anglesa, debuta amb aquesta història d’una nena que no acaba d’encaixar en el món on viu. El poder de les seves il·lustracions, el color carbassa dels cabells de la Lili que destaquen i enamoren sobre un fons blanc i un dibuix en cera negra, fan d’aquest àlbum una petita joia. Wen Dee Tan va guanyar el 2013 el tercer premi del Macmillan Price.

Aquest conte a casa nostra està publicat per l’editorial catalana Babulinka Books especialitzada en educació emocional que compta amb un catàleg de títols de gran qualitat per a petits i grans. Al final dels contes hi trobareu algunes propostes per a treballar les emocions que han estat supervisades per l’Associació ELNA centrada en formar pares i mestres en educació emocional.

Lili - portadaUs agradarà si sou d’aquells que penseu que entre tots sumem. Tots som únics, diferents, originals, especials. Tots tenim un do, un talent, una capacitat, una habilitat per explorar.

LILI
Autora i il·lustradora: Wen Dee Tan
Traductor: Jordi Martín Lloret
Editorial: Babulinka Books
Pàgines: 24 pàgines
ISBN: 9788494159084
Any de publicació: 2016
Idioma: català i castellà
Edat recomanada: a partir de 4 anys
Comprar a Amazon

"En castellà: Castellà"

Sobre Imma Pujol 8 Articles
És contacontes i bibliotecària a la Biblioteca Pública de Tarragona. Enamorada del mar. Amb el col·lectiu Entret(r)es gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*