L’ànec va en bici (+4)

Què pot passar si en una granja un ànec entusiasta decideix d’aprendre a anar en bici? Potser ell ho té clar i és decidit però…què en pensaran el gat, el cavall, la cabra, els ratolins? Mentre els nens i nenes berenen, els animals de la granja decideixen emprendre una aventura que mai no haurien ni imaginat si algú eixelebrat com l’ànec no els hi hagués engrescat.

Als humans també ens passa de vegades: les pors i els prejudicis sovint ens priven de créixer i fins i tot, de ser ben feliços.

El text és ben encadenat i agradable. Les il·lustracions són precioses i divertides. A més, estan molt ben trenades amb el text.

L'ànec va en bici Us agradarà si busqueu un conte que tracti la temàtica de les pors i els prejudicis i com -si no fem res al respecte- ens priven de créixer i fins i tot, de ser ben feliços.

Autor: David Shannon
Editorial: Editorial Juventut
Pàgines: 32
Any de publicació: 2014
ISBN: 978-84-261-3271-0
Idioma: Català / Castellà

"En castellà: Castellà"

Sobre Rat Cebrián 9 Articles
Mare, mestra i contacontes (tot, de vocació). Ja fa 30 anys que narro i escric històries. Amb el col·lectiu Entret(r)es gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*