f movies Merry Christmas Images download in hd free

Kapla: joc de construcció amb blocs de fusta (+5)

Elefant fet amb Kapla - Foto: YouMeKids

Què en penseu de construir una megalòpoli amb gratacels gegants, ponts i viaductes aeris o algun animal exòtic aguantats com per art de màgia?

El Kapla, un joc de construcció amb petites fustes rectangulars, és un joc per deixar volar la vostra imaginació. Els jugadors han d’apilar les peces i unir les unes a les altres sense punts de fixació (només per l’equilibri de forces) per construir animals reals o inventats, castells i ponts. No hi ha més normes, és pura experimentació, i potser aquest és el motiu pel qual atrapa tant a jugadors de totes les edats. El més divertit és que tota la família pot participar en la construcció.

El seu nom prové de la unió de dues paraules holandeses kabouter plankjes, que signifiquen taules de follet.  Les capses de Kapla es venen en diverses mides. La més petita conté 40 peces. Per poder aprofitar realment el joc és recomanable fer servir la capsa de 280 peces. Per iniciar-vos, podeu fer servir els llibres de construcció amb models classificats per nivells de dificultat.

kapla1000Us agradarà si busqueu un joc sense límit d’edat que estimula la creativitat, la concentració, l’enginy i la capacitat d’adaptació i experimentació.

Kapla
Edat recomanada: +5 anys
Nombre de jugadors: +1
Durada: +30 minuts

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .