Jungle Speed: la llei de la jungla amb cartes (+7)

Si busqueu un joc per passar una bona estona amb una colla, el joc de cartes Jungle Speed no us decebrà.

Jungle Speed és un joc de cartes amb diferents formes tribals que es repeteixen. L’objectiu és desfer-se el més ràpid possible de totes les cartes fent parelles. Quan apareixen dues cartes iguals els jugadors han d’agafar el tòtem del centre de la taula. El primer que l’agafi, és el guanyador del duel i dóna al perdedor les cartes que tingui descobertes sobre la taula.

Les partides solen ser molt ràpides. Entre més ràpid es jugui millor, ja que hi haurà més probabilitats d’equivocar-se. I aquí és on està la gràcia, perquè els dibuixos s’assemblen molt i poden causar confusions. Per tant, la rapidesa i l’observació són claus. I com es tracta de lluitar per agafar el tòtem el més ràpid possible, val més tenir la manicura ben feta i que es retirin anells, ja que dels duels es pot sortir de tant en tant una mica magolat.

Jungle Speed - Foto: AsmodeeUs agradarà si busqueu un joc senzill i portàtil per riure una bona estona i posar a prova la vostra observació. És idoni per jugar en grup.

Jungle Speed
Edat recomanada: +7 anys
Nombre de jugadors: 3 a 15
Durada: 15 minuts
Marca: Asmodée

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

2 Comentaris Jungle Speed: la llei de la jungla amb cartes (+7)

  1. Ens va tocar aquest joc fa poc al club super3. És super engrescador! Ens encanta! És cert, però que pots acabar ben esgarrapat 🙂

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*