iNA: joc per crear històries (+4)

Us proposem un repte: sereu capaços de convertir unes figures de colors en personatges d’un conte?

El joc ‘iNA: creador d’històries‘ creat per Cuscusian*s consta de nou figures de formes i colors diferents i de dos fons. Només cal combinar-los i deixar volar la imaginació. Coets, robots, mags, gallines… surten com per art de màgia de la caixa de cartó i amb ells grans aventures divertides, enigmàtiques, misterioses o absurdes.

El que fa aquest joc tan divertit és que pot ser col·laboratiu. Tothom pot posar el seu granet de sorra creant un personatge, explicant el conte o inventant el decorat per les titelles.

I és que aquest joc senzill amaga una gran quantitat de possibilitats. A més d’ajudar-nos a trobar la inspiració per explicar una història, també és un trencaclosques. Per aconseguir la figura del puzle, haurem d’encaixar cada peça segons el dibuix que trobarem al full d’instruccions.

inaUs agradarà si busqueu un joc portàtil i col·laboratiu que fomenti la imaginació i la creativitat de grans i petits.

iNa: creador d’històries
Edat recomanada: +4 anys
Nombre de jugadors: +1
Durada: +15 minuts
Marca: Cuscusian*s

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*