Holanda en miniatura a Madurodam

Madurodam a La Haia (Països Baixos)

Molins holandesos - Foto: Petits Viatgers

Holanda, el país dels grans dics, dels centenars de canals, dels molins de vent amb les grans aspes, dels prats plens de colors, amb les tulipes que a principi de la primavera estan en tota la seva esplendor,… Un país perfecte per aprendre, descobrir i visitar-lo amb nens.

Un dels matins, en la nostra ruta pel país, vam visitar Madurodam a La Haia. És un parc on podem veure els llocs turístics més importants del país, realitzats en miniatura.

També hi trobem representades, festes nacionals, edificis emblemàtics i històrics com el Orange Nassau (Palau Reial), també l’estadi de futbol de Eindhoven amb la curiositat que hi està representat un partit Espanya-Holanda o l’aeroport de Schipol on podem veure com les maquetes dels avions es desplacen per les pistes.

Però no solament això, també és possible entendre el funcionament de construccions marítimes tan importants dels Països Baixos: els grans dics que protegeixen de les inundacions, els canals per transitar amb els petits vaixells o els grans ports fluvials.

Tenen zones interactives on jugar amb representacions de vaixells i aprendre el funcionament dels canals. També hi han plataformes sobre l’aigua on els nens posen cubs com contenidors de manera a que mantinguin l’equilibri sense enfonsar-se.

El parc no és molt gran així que els nens no es cansen de caminar, a més, és molt entretingut gràcies a totes les zones on es poden accionar botons i fer funcionar alguna de les maquetes, amb bombes d’aigua per apagar focs en uns vaixells,.. També és molt divertit veure com circula el tren en les vies que passen per tot el parc, així com les autopistes amb vehicles que estan en moviment.

Dins el parc, a la vora de l’àrea de restauració, hi trobareu un parc infantil sobre sorra de mar, fet amb un antic vaixell de pesca reciclat per convertir-se en zona de jocs i un petit far transformat en tobogan. És fantàstic!

Madurodam - Foto: Petits Viatgers
Parc infantil a Madurodam - Foto: Petits Viatgers
Zona de jocs a Madurodam per aprendre el funcionament dels canals - Foto: petits Viatgers
Molí a Holanda - Foto: Petits Viatgers

Més informació:
Madurodam
George Maduroplein 1, Den Haag (Holanda)
Tel : +31 70 416 24 00
Horaris:
Gener a Març: de 11h a 17h
Avril a Agost: de 9h a 20h
Setembre a Octubre: de 9h a 19h
Novembre a Desembre: 11h a 17h
Preu: Majors de 3 anys : 14,50€ ; gratuït pels menors de 3 anys. Ticket familiar per a 4 persones: 49,50€ (3+1 gratuït)
Edat recomanada: +3 anys

Serveis:

Sobre Montse Delgado 3 Articles
Mare de tres nenes que segueix gaudint de les coses que descobrim a partir de vivències i observant el món que ens envolta. Viatjar junts m'aporta alegria: les veig créixer amb una altra perspectiva del món. Creadora del bloc Petits Viatgers.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*