Hilda y el gigante de medianoche (+7)

La Hilda és una nena que viu amb la seva mare en una casa solitària enmig d’una vall perduda. Però potser la casa no és tan solitària com es pensen, perquè des de fa un temps reben contínues amenaces d’uns éssers invisibles perquè l’abandonin i se’n tornin a la ciutat. Però la Hilda no té por de res, i menys encara dels ogres, follets, gegants, trolls i la resta de criatures fabuloses del folklore nòrdic que poblen aquell estrany país. I, quan algú no té por de res, se li obren totes les portes i té l’oportunitat de conèixer els secrets que l’envolten.

El còmic Hilda y el gigante de medianoche és el segon àlbum d’una sèrie de Luke Pearson editada en castellà per l’editorial granadina Barbara Fiore (i, de moment, sense traducció al català). Al gener va aparèixer el cinquè volum, Hilda y el bosque de piedra, i sembla que la sèrie no s’acabarà aquí.

Els cinc volums es poden llegir per separat, però posats a escollir hem volgut recomanar-vos el segon perquè és en aquest on millor s’aprecia la principal qualitat de la sèrie: la imaginació desbordada del seu autor. Partint d’una sèrie de personatges arquetípics (la petita heroïna que viu envoltada de natura, els follets que fan la vida impossible als humans, els gegants que viuen segles i segles), Pearson els dóna la volta i converteix les aventures de la Hilda en quelcom màgic i sorprenent, ple de girs inesperats i moments molt còmics.

Hilda_y_el_gigante_de_medianoche-CoverUs agradarà si no teniu cap por a deixar anar la vostra imaginació i us agrada llegir còmics amb una línia clara i uns colors potents.

Autor i il·lustrador: Luke Pearson
Editorial: Barbara Fiore
Pàgines: 44
ISBN: 978-84-15208-43-3
Any de publicació: 2013
Idioma: castellà (l’original és en anglès)
Edat recomanada: +7 anys; els bons còmics són dels llibres més transversals i poden llegir-se amb qualsevol edat.
Compra a Amazon

"En castellà: Castellà"

Sobre Oriol Canosa 4 Articles
Va néixer a Tarragona (tot i que no hi ha viscut mai) i viu a Barcelona (tot i que no hi ha nascut mai). Té la intenció de morir al Japó i és per això que, com que és un home prudent, no hi ha posat mai els peus. De moment, passa l'estona escrivint llibres infantils i menjant macarrons, dues activitats que, pel que ha sentit a dir, omplen molt. A banda, té una llibreria al barri del Clot de Barcelona (Pebre Negre) especialitzada en gastronomia... i llibres infantils, naturalment!

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*