Heli amb hac (+4)

L’Estrella, una nena de quatre anys un mes i set dies, rep amb emoció i fascinació l’arribada a la família de l’Heli, el seu germanet. Mica a mica descobreix que les coses ja no són com abans: la mare sempre està ocupada amb el seu germà i no té temps per estar amb ella… i és llavors quan apareix la gelosia, el recel i la ràbia cap aquell nouvingut que s’ha convertit en el més important del món, de l’univers…de tot!

El conte aconsegueix acotxar-se a l’alçada dels infants i de les seves preocupacions. Les extraordinàries il·lustracions de l’Armand, combinant collage i dibuix enriqueixen la història i la complementen d’allò més bé.

Heli amb HacUn conte que agradarà a tota la família i sobre tot als infants que tot just s’acaben de convertir en germans grans. Un llibre que pot ser de gran ajuda per a gestionar la gelosia.

Autor: Susana Gómez Redondo
Il·lustrador: Armand
Editorial: Takatuka
Pàgines: 40
Any de publicació: 2015
ISBN: 978-84-16003-47-1
Idioma: Català / Castellà

Sobre Imma Pujol 8 Articles
És contacontes i bibliotecària a la Biblioteca Pública de Tarragona. Enamorada del mar. Amb el col·lectiu Entret(r)es gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*