Guaja Aventuras: buggy, caiac i tir a l’arc a Terradets

Cellers, Pallars Jussà

Circuit de buggy a Guaja Aventuras - Foto: YouMeKids

Si sou una família que us agrada l’acció, tenim el pla ideal per a vosaltres!

A tocar de l’embassament de Terradets i envoltat d’un paisatge fantàstic, Guaja Aventuras us ofereix un pack d’activitats per passar un dia rodó en família.

Per als que voleu posar a prova la destresa amb l’arc, podeu fer diana una bona estona a unes grans bales de palla. Sobretot estigueu atents, que hi pot haver una fletxa especial amagada que surt volant com una bala!

Per als que volen sensacions més extremes, hi ha el circuit de buggy. Després d’una breu introducció, els nens amb una alçada mínima d’1,4 m poden fer de pilots de buggy acompanyats d’un adult en un circuit tancat. L’emoció al volant els fa il·luminar els ulls. La gresca arriba amb el buggy conduït per un pilot professional. Aquesta experiència només és apte per a adults. Al costat del subcampió d’Espanya l’adrenalina corre pel nostre cos mentre el cotxe fa girs i bots deixant un núvol de pols al seu pas.

I per als que preferiu una experiència més relaxada, podeu llogar les bicicletes elèctriques o uns caiacs per gaudir de l’embassament de Terradets amb tot els sentits. Porteu banyador, que heu de fer parada a la zona de bany dels Pins al poble de Cellers.

On dinar:
Guaja Aventuras disposa d’un servei de lloguer de barbacoes. Si ho preferiu, també podeu fer un pícnic a l’ombra dels pins al mirador de la Pineda.

Tir a l'arc - Foto: YouMeKids
Volta en buggy - Foto: YouMeKids
Circuit de buggy - foto: YouMeKids
Circuit de buggy - foto: YouMeKids
Buggy amb pilot professinal - Foto: YouMeKids
Embassament de Terradets - foto: YouMeKids
Caiac a l'embassament de Terradets - Foto: YouMeKids
Caiac a l'embassament de Terradets - Foto: YouMeKids
Bany a la platgeta dels Pins a Cellers - Foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Guaja Aventuras
C/Unic, s/n- Cellers
Tel : 606 450 087
e-mail: info@guajaaventuras.com
Horaris: obert tot l’any prèvia reserva
Preu: 3€ (tir a l’arc); 20€-30€ (1h30 de caiac ); 25€-50€ (boogies)
Edat recomanada: Tir a l’arc: +8 anys; buggy: +10 anys; caiac: +3 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*