Gots màgics amb personatges

Us imagineu tenir uns gots màgics que expliquin contes?

La Queralt us mostra com convertir uns simples gots de plàstic en uns personatges que poden viure un munt d’aventures: pirates que busquen un tresor, pallassos que s’escapen del circ o ninots punk que van de festa!

I, com no, també podem crear el decorat: una platja amb palmeres, un vaixell pirata o una illa solitària amb un castell de sorra. I si dibuixem un sol i uns núvols, ja sabrem si ens mullarem o no!

Una manualitat per deixar volar la imaginació de cada nen.

Material
3 gots de plàstic transparent
1 retolador permanent de color negre

Instruccions
Agafeu un got i dibuixeu un ninot sense roba. Només el cap (sense ulls, boca o nas), el tòrax i les extremitats.
Agafeu un segon got i poseu-lo damunt del primer got. Ara dibuixeu la vestimenta dels vostres personatges. Feu servir la figura del ninot com a base.
Finalment agafeu el tercer got, i poseu-lo damunt dels altres dos gots (com fent una piràmide). Ara ja podeu dibuixar els ulls, la boca i el nas. I no oblideu els complements, com el barret del pirata, la perruca del pallasso o la cresta punk.
I ja podeu començar a girar els gots i inventar la vostra història!

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*