f movies Merry Christmas Images download in hd free

Generadors de fitxes per imprimir

nenes fent fitxes

Recursos per generar fitxes online a mida de llengua i matemàtiques per imprimir

No tot el material que ens ofereix l’escola sempre s’adapta a les necessitats de tots els nens i nenes. Hi ha infants que necessiten reforçar algun concepte o d’altres que traurien molt de profit a una fitxa més avançada.

Per sort, l’època de crear les plantilles manualment ha quedat enrere. Actualment existeixen generadors de fitxes a mida que en un tres i no res ens creen la plantilla llesta per a imprimir.

Us proposem tres recursos TIC:

1Generador de fitxes de cal·ligrafia i lectoescriptura

McLibre és una eina que us permet crear fitxes de lectoescriptura a mida de forma senzilla. Només cal que trieu un dels tres models de plantilla (Montesorri, quadricula, línia simple). Seguidament cal posar un enunciat i el text que voleu que els nens llegeixin o copiïn. Una manera molt senzilla de crear una fitxa amb la lletra lligada ideal per practicar la cal·ligrafia o la lectura.

L’eina és accessible en 6 idiomes (català, anglès, castellà, eusquera, francès i gallec)

Circled-2-C-48Generador de fitxes de matemàtiques

L’apartat de matemàtiques de Kokolikoko us permet crear les vostres pròpies fitxes imprimibles amb exercicis d’operacions bàsiques de càlcul com ara sumes, restes, multiplicacions i divisions per a nens de cicle inicial i mitjà de primària. L’aplicació ofereix dos tipus de plantilles: una amb operacions on els nens han de posar el resultat i un altre on el resultat ja ve donat i els infants han de trobar els factors de l’operació.

Si necessiteu generar fitxes per a nens de cicle superior de primària i ESO, feu servir l’apartat d’operacions de la web Recursos Didácticos. Podreu crear fitxes d’operacions de nombres naturals molt completes a més de tenir l’opció d’incloure exercicis de descomposició de números, sèries, escriptura dels números en lletres, etc. També podreu generar fitxes amb operacions decimals, fraccions i arrels quadrades.

Aquesta web també ofereix l’opció d’imprimir fitxes d’ortografia. Només cal que introduïu un text i especifiqueu quines lletres voleu que se substitueixen per un espai on els nens han de posar la lletra correcta.

+3 anysCreador de mots encreuats i sopes de lletres

Les fitxes de mots encreuats i sopes de lletres són un recurs ideal si voleu introduir un element lúdic al repàs de la llengua. Ajuden a pensar i a aprendre paraules. A més pel seu exercici requereixen la concentració, l’estratègia i la memòria; tot això suposa un esforç mental, que potencia tant la capacitat lingüística com l’agilitat de càlcul i lògica dels nens.

A la pàgina de worksheets, podreu trobar el generador de mots encruats a mida, mentre que Kokolikoko ofereix l’opció de fer sopes de lletres amb les paraules que vosaltres introduïu.

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .