f movies Merry Christmas Images download in hd free

Fem d’apicultors a Mel Muria

El Perelló, Baix Ebre

Fent d'apicultors a Mel Múria
Fent d'apicultors a Mel Múria - Foto: YouMeKids

Poseu-vos un vestit d’apicultor i aneu a descobrir com viuen les abelles al camp de la mà de Mel Múria

Si pregunteu als nens què en saben de les abelles, de ben segur que el primer que diran és que piquen. Però és sorprenent tot el que poden fer les abelles, a banda de picar i fer mel.

Apropeu-vos a El Perelló i convertiu-vos en aprenents d’apicultor junt amb els nens per descobrir com viuen les abelles al mig del camp. Sabíeu que la principal funció de l’abellot és fertilitzar la reina i que quan aconsegueix aparellar-se mor pel fet que el seu penis queda enganxat a la reina?  O que la mel pot tenir diferents gustos en funció de a quines flors ha anat l’abella?  I que sense les abelles tindríem poca fruita, ja que són les grans pol•linitzadores del món?

Fent apicultor a mel muria
Visita al camp per conèixer la feina d’apicultors – Foto: YouMeKids

La família Muria porta més de dos segles fent mel. Al Centre d’Interpretació Apícola conviden als visitants a veure més de prop el seu ofici.  Trobareu ruscs antics, vestits d’apicultor de fa molts anys i tota mena d’eines. Panells interactius, audiovisuals impressionants i grans fotografies us introdueixen d’una manera ràpida al món de les abelles.  La visita també permet veure el funcionament de la nova maquinària especialitzada. El recorregut finalitza a la botiga on es pot contemplar una arna (rusc) amb abelles vives i la font de mel. Tot seguit podeu fer un tast de mel.  I després, cap al camp a veure en directe com feinegen les abelles i descobrir la feina d’apicultor de primera mà.

Una sortida didàctica per veure les abelles de ben a prop!

Mel Muria - Centre interpretació
Centre d’interpretació Mel Muria – Foto: YouMeKids

Serveis:

Centre d’Interpretació Apícola mel Muria
Av. Catalunya, 23 – El Perelló
Tel. 977 490 034
E-mail: melmuria@melmuria.com
Horaris: visites museu + camp dissabtes i diumenges a les 10:30h. Imprescindible fer reserva prèvia
Preu: +12 anys: 13€; nens de 3 a 12 anys: 9,1€
Edat recomanada: +4 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .