La Farinera: apartaments rurals a Horta de Sant Joan

Horta de Sant Joan, Terra Alta

Apartaments rurals la farinera - Foto: YouMeKids

Hi ha llocs que desperten la fantasia dels més petits… i les golfes són un espai ideal per deixar volar la imaginació.

Quan la Rosa i en Felip van reformar l’antiga farinera del poble d’Horta de Sant Joan, van crear uns apartaments rurals mantenint l’estil rústic de l’edifici, però equipats amb tot el que una família pugui necessitar. Hi ha un llit bressol, la terrassa té una caseta per jugar i al jardí hi ha uns gronxadors… i pels més petits van idear una habitació dalt, sota les golfes en els apartaments més grans (6 a 8 persones). Un espai on els nens poden jugar, dormir i sentir-se molt independents (tot i que des del saló-menjador els adults els poden vigilar amb tota comoditat).

Despertar al matí amb les panoràmiques de les Roques de Benet, les formacions muntanyoses més emblemàtiques dels Ports no té preu. I és que la Farinera està ubicada just a l’entrada del Parc Natural i a poc menys de dos quilòmetres del nucli històric d’Horta de Sant Joan.

Un punt de partida ideal per descobrir la zona.

Us agradarà si busqueu un allotjaments amb totes les comoditats, a poca distància del Parc Natural dels Ports des d’on podeu fer l’itinerari dels Estrets o viure una aventura en brúixola. I què dieu de seguir les passes de Picasso al poble d’Horta?

Saló-menjador d'un apartament de 6 a 8 persones amb vistes a les golfes - Foto: YouMeKids
Saló-menjador d’un apartament de 6 a 8 persones amb vistes a les golfes – Foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
La Farinera
Carretera T-334 km, 0 Horta De Sant Joan
Tel. 34 977 435 730 – 646 985 223
e-mail: info@apartaments-terraalta.com

Serveis: lloguer de bicicletes i traslladats  trasllats d’ anada o tornada per fer Via Verda de la Terra Alta.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*