f movies Merry Christmas Images download in hd free

Experimenta! (+8)

Qui diu que cal un laboratori ben equipat amb aparells i reactius per fer experiments científics.

En Jordi Mazón ens demostra amb la seva col·lecció de llibres Experimenta! (Cossetània) que tant sols armats amb embuts, plastilina, cordills, pilotes, paper, aigua, cinta, tisores, taps o clips, podem fer de petits científics. Aquest professor de física aplicada a la UPC, és un expert a l’hora de realitzar experiments low cost que els nens poden fer a casa amb l’ajuda dels pares.

Què en penseu de fer entrar ous dins de recipients per on no sembla que hi puguin entrar, crear corrents tèrmiques o construir una brúixola casolana? Aquests són alguns dels experiments que podreu trobar als llibres Un cotxe a reacció (2016) i Un submarí d’aire (2014).

A partir de quatre preguntes simples (Què volem demostrar? Què necessitem? Com ho fem? Per què i què ha passat?), basades en el per què de les realitats més quotidianes, cada llibre proposa 28 experiments diferents que portaran als nens de viatge pels camps del magnetisme, l’electricitat, la biologia, la química o l’energia.

un-submari-a-daireUs agradarà si busqueu uns llibres per iniciar els nens en el món de l’experimentació científica que els permeti provar, observar, tocar i reflexionar responent a la seva curiositat.

Autor: Jordi Mazón
Editorial: Cossetània (Col·lecció Experimenta!)
Pàgines: 60
Any de publicació:2104 / 2016
ISBN: 978-84-9034-261-9 / 978-84-9034-389-0
Idioma: Català
Edat recomanada: 8 a 14 anys

 

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .