Excursions amb nens per la Catalunya Central

des d’una àrea de pícnic

Què en penseu de passejar per prats subalpins enmig de vaques i ramats d’ovelles, agafar llanterna i bicicleta per entrar, muntanya endins, en antigues vies de tren per al transport de fusta del bosc, travessar passeres i ponts penjats sobre rius vermellosos, veure com neix un riu de la muntanya o enfilar-vos dalt d’una roca per admirar un falcó solitari.

Tot això i molt més és el que podeu trobar al llibre de butxaca Excursions amb nens per la Catalunya Central des d’una àrea de pícnic (Cossetània Edicions). Aquesta guia fàcil i entenedora recull 12 itineraris pel Bages, el Solsonès i el Berguedà per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família.

Catalunya centralUs agradarà si voleu viure petites aventures en família amb la carmanyola en mà. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Autors: Barbara Vastenavond i Rafael Servent
Editorial: Cossetània Edicions
Pàgines: 60
ISBN: 978-84-9034-234-3
Any de publicació: 2014
Idioma: català
Edat recomanada: rutes per fer amb nens de +2 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*