f movies Merry Christmas Images download in hd free

Escape Burger: hamburgueses i joc d’enginy a Tarragona

Tarragona, Tarragonès

Escape Burger Tarragona
Taula a l'Escape Burger amb la caixa de fusta amb cadenat penjat a la paret - Foto: YouMeKids

Si busqueu un restaurant on oblidar-vos totalment del mòbil, aquest és l’Escape Burger a Tarragona. Una opció ideal per deixar enrrere trobades amb amics o joves pendents de les pantalles.

Escape Burger Tarragona, només entrar us llancen un repte: desxifrar la clau del cadenat de la capsa que teniu penjada al costat de la vostra taula. El punt de partida és una targeta amb quatre imatges que us ha deixat l’inventor Thomas Edison junt amb una carta. L’enigma està servit (mai més ben dit)… Què amagarà la capsa de fusta? I què representen aquelles quatre imatges de la targeta? Com convertim les imatges en una sèrie de números que obrin el cadenat?

Feu servir la imaginació, i passegeu-vos d’un en un pel restaurant. Fixeu-vos en cada element, perquè només els bons observadors sortiran guanyant! I si sou capaços d’obrir la capsa, trobareu un segon joc que encara posarà més a prova el vostre enginy.

Burger Mediterrània amb salsa de mel i mostassa Escape Burger
Burger Mediterrània amb salsa de mel i mostassa i pa aldeana black – Foto: YouMeKids

I entre pista i pista, tastareu les fantàstiques hamburgueses. La gràcia és que l’hamburguesa la podeu fer al vostre gust. Podreu triar entre quatre classes de pa (xapata, briox, aldeana black i sense gluten), el tipus de carn (també hi ha opció de triar una opció vegetal o de tonyina) i els condiments, tots amb salses molt originals que estan per llepar-se els dits. I d’entrants podreu triar entre una petita varietat de tapes i amanides.

Pels nens hi ha dues opcions de menú infantil amb nuggets o una hamburguesa de pollastre.

Una opció de sortida familiar ben original on haureu de col·laborar per sortir vencedors d’aquest restaurant que posa a prova l’enginy dels seus clients.

Escape Burger Tarragona
Av. Països Catalans, 25 (local 3) – Tarragona
Tel. 646 61 16 12

Serveis: joc d’enginy, menú infantil, pa sense gluten, pagament amb tarjeta, terrassa
Horaris: dimarts a diumenge de 19.30h a 23h; divendres a diumenge també de 13h a 16h. Dilluns tancat.
Preu: menú infantil: 5,5€; menú estudiant de dl a dv a mig dia: 8€; preu hamburguesa: 9,95€-15€
Comentaris: el joc d’escape room només es juga a la nit a l’interior del local. A la terrassa no hi ha opció de jugar

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .