Escalada indoor amb nens al Climbat Slab a Reus

Reus, Baix Camp

Climbat Slab Reus - Foto: YouMeKids

Als vostres nens els hi agradar trepar? Si és el cas, Climbat Slab Reus no us decebrà, perquè això d’enfilar-vos per les parets és literal. Comença el repte! Prepareu-vos per superar els vostres límits!

Obert des de l’any 2012 la sala d’escalada Climbat Slab Reus és el rocòdrom de referència al Camp de Tarragona amb més de 500m2 de superfície on pujar fins a 12 metres d’alçada com escaladors professionals amb arnes, casc i cordes. La seva gran quantitat de vies de corda, els seus desploms i l’apassionant zona de boulder constitueixen un repte per qualsevol escalador, sigui quin sigui el seu nivell.

Seguint les preses a les parets anireu descobrint com cada color és un “bloc” o una via per fer. Només cal mirar, agafar posicions i començar a pujar! En trobareu de diferents dificultats adaptats a les possibilitats de tots els membres de la família. Tots marcats amb la nomenclatura corresponent. Tota una descàrrega d’adrenalina per als sentits i la ment.

Recordeu que la cooperació és importantíssima per assolir l’èxit. I és que es necessita una bona dosis de tàctica i agilitat per arribar al “cim” i tocar la campana de victòria. El grau de dificultat i el límit el marqueu vosaltres. Si necessiteu ajuda, sempre hi ha monitors de sala que us poden orientar en qualsevol moment.

Pels que preferiu estar una mica més a prop de terra, hi ha una zona especial per a nens amb blocs més fàcils. Poden pujar al “cim” sense cordes amb tota seguretat.

Escalada en bloc al boulder - foto: YouMekids
Escalada en bloc al boulder – foto: YouMekids

El centre Climbat és, sens dubte, una de les millors instal·lacions per a que els nens i nenes puguin aprendre i gaudir de l’escalada amb tota seguretat.  A més, també s’hi organitzen aniversaris per a nens a partir de 3 anys. Si voleu ser els aventurers més valents, els pirates més temibles, els participants d’una competició d’escalada, proveu aquesta opció de festa. De ben segur que serà una aventura!

Parets d'escalada del Climbat Slab Reus - Foto: YouMeKids
Parets d’escalada del Climbat Slab Reus – Foto: YouMeKids

Serveis:

Climbat Slab Reus
Polígon Tecnoparc | c/ Mèxic, 37 – Reus
E-mail: slab@climbat.com
Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 22h, Dissabtes d’11:00 a 19:00.
Preu: 1 dia: adults: 8€ o 12€; nens fins a 16 anys: 5€ (descomptes amb bono). No cal que porteu el material, allí us el poden llogar, per un preu simbòlic d’1 euro per cada cosa (peus de gat, arnés, etc.) I si us ha agradat molt també disposen de cursos per aprendre, millorar la tècnica, tant per a canalla com per a grans, amb horaris que s’adapten a les vostres necessitats.
Tarifes Aniversari: Dissabte: 12,00 €/nen – Diumenge: 15,00 €/nen (Contractació mínima de 15 nens/es per aniversari i es gaudeix de tota la sala d’escalada, en exclusiva per l’aniversari)

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website

3 Comentaris Escalada indoor amb nens al Climbat Slab a Reus

  1. Hola!
    Feu/fareu algun tipus d’extraescolar d’iniciació a l’escalada per nens de 7 anys?
    Gràcies,
    Anna

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*