f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sortegem entrades pel Festival NanoArts a Tarragona

Sorteig obert fins el divendres 27 d'octubre a les 12h.

Diuen que l’art proporciona una altra visió del món. Què en penseu de posar-vos en la pell d’un artista per experimentar-ho vosaltres mateixos en família?

Tenim 4 entrades per a que aneu amb els nens a gaudir aquest dissabte 28 d’octubre de 2017 de tot un dia ple de tallers artístics al CaixaForum Tarragona amb el Festival NanoArts. Podreu crear, observar i jugar de la mà d’artistes, il·lustradors, poetes, arquitectes…, que a través d’una gran varietat d’activitats volen despertar la curiositat de petits i grans per l’art.

Podreu fer entre d’altres retrats familiars, un mural col·lectiu, un tangram gegant, il·lustracions amb xocolata…

Us apunteu?

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del divendres 27 d’octubre de 2017. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el 27/10/2017.

La guanyadora és la Maria Quiñones.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

14 Comentaris Sortegem entrades pel Festival NanoArts a Tarragona

  1. Ooohhhh un festival aixi i a Tarragona?? Un regal pels nostres peques que no podem desaprofitar! Sort a torhom i ens veiem al Cosmocaixa (esperem que convidades per Youmekids 😊)!

  2. Estas actividades son escasas en nuestra ciudad. Hay que aprovecharlas al máximo. Que disfruten los pequeños artistas! Gracias!

  3. Que bé, ahir vaig llegir noticia sobre el festival i em va semblar fantàstic. A veure si tenim sort!

Comments are closed.