Sortegem entrades pel cinema a Tarragona

Sorteig obert fins el 9/11/2016 a les 12h

Traslladar-se d’una zona rural a una gran ciutat pot convertir-se en tota una aventura.

La pel·lícula ‘El nen i el món’ explica la història d’un nen petit que viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-­lo, un viatge apassionant en el qual descobrirà un univers ple d’éssers fantàstics, tecnologia, màquines que semblen animals i criatures de tota mena, plens de màgia, colors i música.

Una pel·licula d’animació tradicional que tracta els dilemes del món actual a través de la innocent mirada del jove protagonista.

Tenim 4 entrades per convidar a una família (2 adults + 2 nens) a veure aquesta pel·lícula el diumenge 11 de desembre de 2016 a les 17h a l’Auditori Diputació de Tarragona. La pel·lícula està recomanada per a nens majors de 6 anys.

Aquesta pel·lícula tanca el cicle de cinema familiar 2016 a Tarragona.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del divendres 9de desembre de 2016. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el 9/12/2016.

La guanyadora és la Maria José Civit.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

7 Comentaris Sortegem entrades pel cinema a Tarragona

  1. Una pel.lícula, de grans i de petits, amb uns dibuixos màgnifics on també la música és una peça impresdincible per gaudir-la. Nosaltres la volem veure.

  2. Avui hem anat tota la família a veure “El nen i el món”. Ens ha agradat molt, ens ha fet pensar en les injustícies d’aquest món i hem tingut una bona conversa els quatre. Gràcies per les entrades, ha valgut la pena!!!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*