El cirerer (+5)

El cirerer - Il·lustració: Alba Garcia i Puig

La Mariona rep a l’estiu un regal del seu avi: un petit arbre que, quan creixi, donarà un fruit vermell. Ell l’avisa que haurà de tenir paciència. Ella, però, no entén com pot ser que el seu arbre no creixi i, creient que cal fer alguna cosa, amb un raonament simple però que té alhora la seva lògica, decideix de fixar-se com creixen alguns éssers de la granja per poder ajudar el seu arbre a fer-se gran. S’hi esforça molt.

L’estiu acaba i la Mariona ha de marxar del poble on estiueja amb els avis, fins l’estiu vinent.  Ella no creu que l’arbre sobrevisqui, però va força errada… L’estiu vinent tindrà una gran sorpresa. Voleu saber com haurà estat, això?

El cirerer, és un llibre molt especial. Tendre, deliciós i poètic. Destaca el viu color vermell de les il·lustracions.

el cirerer portadaUs agradarà si busqueu un llibre que, mitjançant una metàfora, parli als nens del valor de la paciència, del saber esperar, del transcurs i moment adequat de les coses.

Autora i Il·lustradora: Alba Garcia i Puig
Editorial: SD Edicions
Pàgines: 44
ISBN: 978-84-611-2338-7
Any de publicació: 2006
Idioma: català i castellà
Edat recomanada: +5 anys

Comprar a Amazon

"En castellà: Castellà"

Sobre Rat Cebrián 9 Articles
Mare, mestra i contacontes (tot, de vocació). Ja fa 30 anys que narro i escric històries. Amb el col·lectiu Entret(r)es gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*