f movies Merry Christmas Images download in hd free

Drac de Sant Jordi: fem un punt de llibre amb papiroflèxia

Punt de llibre en forma de drac "devora llibres" - Foto: YouMeKids

Manualitat senzilla per fer un punt de llibre amb papiroflèxia en forma de drac devora llibres

Si voleu fer un punt de llibre amb paper en forma de drac per Sant Jordi, prepareu un full A4 verd, que us ensenyem com fer-lo amb papiroflèxia.

El resultat és un punt de llibre molt divertit, perquè el drac mossega la cantonada del llibre per no perdre la pàgina on heu deixat la lectura. Un idea ben original, oi?

Preparats per sorprendre a grans i petits amb el Drac Devora Llibres?

Materials
1 Full A4 de color verd, vermell i groc
1 retolador negre
Plantilla de Drac (descarregar aquí)
Tisores
Cola de barra

Instruccions
Agafeu el full A4 verd i convertiu-lo en un quadrat. Per fer-ho agafarem una de les puntes del full A4 i el portarem fins a l’altra costat del full, fent un triangle (vegeu vídeo). Amb el triangle fet, podeu retallar la resta de full que us sobra.

Ara només cal seguir els passos de la foto (o el vídeo) per doblegar el full de la forma correcta i obtenir la base del drac.

punt de llibre drac pas a pas

Quan ja teniu la base de la cara del drac, dibuixeu les escames del drac amb el retolador negre.

Ara agafeu la plantilla i retalleu les dents i els ulls del drac.

A la mateixa plantilla també trobareu les dues flames per fer el foc. Retalleu-les i col·loqueu una peça sobre un paper groc i l’altre sobre un paper vermell. Repasseu la forma amb un llapis i retalleu el resultat. Feu el mateix al paper groc amb els dos cercles. Seran la part interna dels ulls.

Quan ja teniu totes les parts retallades, només cal enganxar-les a la base del drac. Enganxeu primer els dos ulls blancs. Al damunt enganxeu els cercles de color groc. Amb el retolador negre, dibuixeu la nineta de l’ull.

Les dents les heu d’enganxar per la part interior de la boca. Per fer el foc, enganxeu la flama vermella damunt de la groga i seguidament enganxeu-ho a les dents (dins de la boca).

Ara només cal dibuixar els orificis del nas sota els ulls, i ja tindreu el vostre drac de Sant Jordi “devora llibres” a punt!

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.

4 Comentaris Drac de Sant Jordi: fem un punt de llibre amb papiroflèxia

Comments are closed.