Deltaventur: aventura i animals a Deltebre

Deltebre, Baix Ebre

Circuit d'aventura de Deltaventur - Foto: Mare de 3

El parc Deltaventur ofereix una combinació ideal per a famílies amb nens: una granja d’animals pels més menuts i un circuit d’aventura pels més valents en un entorn privilegiat

Aquest parc, ubicat en un entorn idíl·lic de Deltebre, us posa el repte de convertir-vos en Indiana Jones per una estona. Haureu de pujar a les estructures de ponts i cordes del parc multiaventura terrestre. Un recorregut espectacular per la seva grandària i varietat on podreu acabar (segons la valentia de cadascú) amb una salvatge tirolina ideal pels més intrèpids! Però no patiu, també hi ha una de més curta pels més petits de casa. Mentre esteu dalt, aprofiteu per gaudir de les panoràmiques.

Anem pel següent repte? Com porteu l’escalada? Un monòlit enorme us espera per ser grimpat. Si és la primera vegada que us aventureu a grimpar, no us amoïneu, que els monitors us ajudaran a superar amb seguretat cada punt del rocòdrom.

Rocòdrom del parc multiaventura - Foto: Mare de 3
Rocòdrom del parc multiaventura – Foto: Mare de 3

Aprovada l’aventura en alçada, toca posar els peus a terra… i fer diana. Com porteu el tir amb arc? Apuntem i 1, 2, 3… allà va la fletxa!

Amb la punteria millorada, podem passar a la següent prova. Ara cal demostrar les nostres habilitats al volant al circuit de quads, una la sensació de velocitat en tota regla! L’edat mínima per pujar al quad acompanyat d’un adult és de cinc anys. Els més grandets podran conduir sols! Això sí que és espectacular!

Circuit de quads a Deltaventur - Foto: Mare de 3
Circuit de quads a Deltaventur – Foto: Mare de 3

Després de tanta emoció, va bé fer una parada i poder passejar tranquil·lament per la granja d’animals. Veureu ànecs, un ruc, galls, cabretes, porcs vietnamites... en un entorn que respecta al màxim l’hàbitat natural dels animals. La volta us deixarà descobrir la flora i fauna autòctona de la zona. A més, la gran quantitat d’aus aquàtiques que nidifiquen al voltant de la llacuna, formen un paisatge esplèndid pels amants de la fotografia.

Granja d'animals a Deltaventur - Foto: Mare de 3
Granja d’animals a Deltaventur – Foto: Mare de 3

On dinar?
El parc disposa d’un servei de restauració: La Granota del Delta. El restaurant està especialitzat en arrosos i menjar típic del Delta. Ideal per a nens, on trobareu també menú infantil i una zona de jocs per als més petits de casa. Us en llepareu els dits!

Tir amb arc a Deltaventur - Foto: Mare de 3
Tir amb arc a Deltaventur – Foto: Mare de 3

Serveis:

Parc Deltaventur
Crta T-340 Km 17,2 (Crta de Deltebre a Riumar), Deltebre
Tel: 977 70 67 30 – 610 44 88 00
E-mail: info@cdeltaventur.com; info@parcdeltaventur.com
Horaris: Dissabtes, diumenges i festius de 10h a 19h; juliol i agost obert cada dia de 10h a 20h.
Preu: adults: 25€; nens: 15€
Edat recomanada: +5 anys i 12 anys i alçada mínima de 1,20m pel circuit d’aventura. El parc d’animals és apte per a nens més petits.
Comentari: gossos petits i educats poden accedir al recinte sempre que vagin lligats.

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website

2 Comentaris Deltaventur: aventura i animals a Deltebre

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*