De pícnic a Catalunya

Àrea del Mirador dels Ports - Foto: YouMeKids

Amb el bon temps es fa irresistible no fer un àpat a la fresca. Per aquells que viuen en pisos amb un balcó diminut, les zones de pícnic són un recurs ideal per fer un dinar estiuenc.

A Catalunya hi ha un gran nombre d’àrees de pícnic a la vora d’un riu, en boscos encantats o prats d’un verd intens. Res a envejar als jardins de casa. A més, moltes àrees recreatives a Catalunya disposen d’un parc infantil amb gronxadors, tobogans o zones d’esport on els nens podran jugar una bona estona, mentre els adults fan la sobre taula tranquil·lament. Que millor que treure’ns les sabates, tocar l’herba i gaudir de bones panoràmiques i un dia a la natura en família, oi?

Mapa geolocalitzat d’àrees de pícnic

Així que prepareu el cistell i la carmanyola què anem de pícnic. Al mapa trobareu les àrees de pícnic que l’equip de YouMeKids ha visitat. Les trobareu organitzades pels serveis que ofereixen: parc infantil, barbacoes, unes vistes fantàstiques, un monument a prop o possibilitat de fer un bany. En cas de que l’àrea complexi amb més d’un servei, es donarà sempre prioritat al més destacat de cara als nens que és la zona de jocs.

Feu clic sobre aquesta icona al mapamapa-extensio per obrir el desplegable i cercar per tipologia d'àrea (amb parc infantil, amb barbacoa, etc.)

La guia de zones de pícnic en format butxaca!

Si a més us ve de gust fer una excursió des d’una àrea de pícnic, feu un cop a les guies de butxaca de la col·lecció d’Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic que YouMeKids ha editat junt amb Cossetània. Actualment hem publicat sis guies cadascuna amb dotze itineraris indicats per fer en família que tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte. Fer una barbacoa en família sota els pins, esbargir-se als gronxadors enmig d’un prat o refrescar-se en una font a la vora d’un riu és a l’abast de tothom! Hi ha una guia del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central, l’Alt Ter, la Costa Brava i l’Alt Pirineu i Aran.

Ara només cal estendre les estovalles i gaudir d’un àpat a la fresca!

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*