Cuboro: joc de construcció per a nens (+3)

Cuboro: joc de construcció - Foto: YouMeKids

Si a casa sou uns grans amants de les construccions, heu de provar el joc Cuboro i el seu germà petit Cugolino.

Es tracta d’un joc suís de blocs de fusta amb complements en forma d’embut, cercles i moltes més variacions per crear pistes de bales amb efectes molt divertits. Els blocs cuboro disposen tant de funcions en la superfície com a l’interior en forma de túnels. Així és possible crear innombrables combinacions -començant per sistemes simples en dues dimensions fins a arribar a sistemes altament complexos en tres dimensions- per on les bales corren a tota velocitat.

Per als petits de 3 a 5 anys la caixa bàsica de cugolino proporciona la introducció ideal al món de cuboro. A partir del 5 ó 6 anys, ja podeu fer una transició fluïda a un joc més complex amb els blocs uniformes de cuboro. A més, els cugolino poden ser una divertida ampliació a les pistes de bales cuboro, ja que són 100% compatibles amb el seu germà gran.

cuboro_optUs agradarà si busqueu un repte apassionant de construcció que convidi a l’experimentació i ajudi a desenvolupar i potenciar la imaginació espacial i el pensament lògic dels nens.

Blocs Cuboro i Cugolino
Edat recomanada: +3 anys
Número de jugadors: +1
Marca: Cuboro

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*